Nieuw webinar The New U
24 april 2020

Nieuw webinar The New U

Op 15 april hebben we digitaal met u afgesproken tijdens onze webinar. De webinar is druk bezocht en we vonden het fijn jullie te woord te kunnen staan en jullie vragen te beantwoorden. We vonden het zelfs zo'n succes dat we besloten hebben om nog een webinar te organiseren!

We nodigen u met plezier uit voor ons aankomend ‘event’. Tijdens dit webinar wordt in woord en beeld een presentatie gegeven van The New U - Appartementen.

Datum: woensdag 29 april van 19:30 - 20:30 uur
Duur: 30 minuten

 

In deze webinar gaat één van de makelaars van Muus & IJzerman Makelaardij in detail in op de omgeving, op de gebouwen en op het beschikbare woningaanbod in The New U. U krijgt meer informatie over de grootte van de woningen, ligging en afwerkingsmogelijkheden. En heeft u vragen voor de projectontwikkelaar? Dan kunt u die gewoon stellen.

Kruipt u op woensdag 29 april om 19:30 uur achter de computer met een wijntje, kop thee of koffie? In een half uurtje praten we u weer helemaal bij. 

U kunt u hier aanmelden

Wanneer u erbij wilt zijn, dan sturen we vlak vóór aanvang van het webinar een e-mail met een link, zodat u kunt deelnemen.

Graag tot ‘ziens’ op woensdag 29 april!