Nieuwbouwproject De Hooght fase 2 gaat feestelijk van start
10 februari 2016

Nieuwbouwproject De Hooght fase 2 gaat feestelijk van start

Op dinsdag 9 februari 2016 is de 2e fase van het nieuwbouwproject De Hooght feestelijk van start gegaan. Onder het toeziend oog van kopers en betrokken partijen heeft wethouder Kees Koppenol de officiële eerste paal geslagen. De 2e fase bestaat uit in totaal 38 ruime eengezinswoningen. Naar verwachting wordt het project in het derde kwartaal opgeleverd.


De Hooght
Het project wordt in 3 fases gerealiseerd en bestaat uit circa 114 woningen. De 1e fase is in december 2015 opgeleverd. De verkoop van fase 2 verloopt zeer succesvol en is voor 90 procent verkocht. Voor de ontwikkeling van dit project wordt gebruik gemaakt van het 6D Wonen-concept van VORM. De 6Dwoning is veelzijdig, betaalbaar, duurzaam en kwalitatief zeer goed.


Single-Piece-Flow
Als bouwmethode van de 2e fase wordt Single-Piece-Flow gehanteerd. Een bouwmethode die vrijwel uniek is in Nederland. Dit houdt in dat de woningen stuk voor stuk gerealiseerd worden. Een bewezen methode waardoor het bouwproces sneller verloopt. Ook worden verspilling tot een minimum gereduceerd doordat tussenstations ontbreken.