Nieuwbouwwijk Merwehoofd te Papendrecht krijgt vervolg
24 april 2019

Nieuwbouwwijk Merwehoofd te Papendrecht krijgt vervolg

Acht jaar geleden realiseerden ontwikkelaars VORM en BPD samen de woonwijk Merwehoofd te Papendrecht. In de tussentijd hebben deze ontwikkelaars niet stilgezeten en werken zij achter de schermen hard aan een vervolg fase: de realisatie van 16 ruime gasloze herenhuizen in Merwehoofd. De plannen zijn al vergevorderd en de start verkoop staat gepland in mei 2019.

De 16 herenhuizen, verdeeld in twee- en drielaagse woningen, worden aan het Aviolandaplein en het Bolwerk gerealiseerd. Door het verschil in het aantal woonlagen lopen de woonoppervlaktes uiteen en is geen enkele woning hetzelfde. Merwehoofd is een rustige wijk op loopafstand van het centrum van Papendrecht met veel ruimte om te spelen; de sportvelden en het drierivierenpunt liggen om de hoek.

Gasloze woningen

Merwehoofd biedt met de variatie in het aanbod van herenhuizen voor elk wat wils. De moderne nieuwbouwwoningen, van minimaal 115 m², zijn beschikbaar in drie woning types. De tweelaagse woningen met een woonoppervlakte vanaf 115 m² worden aangeboden vanaf circa
€ 295.000,- v.o.n. en de drielaagse herenhuizen van circa 149 m² zijn straks te koop vanaf circa
€ 325.000, v.o.n. Een privéparkeerplaats in de stallingsgarage is bij de koop inbegrepen. De 16 herenhuizen worden allen verwarmd middels stadsverwarming, wat resulteert in een energielabel A. De woningen worden gasloos opgeleverd waardoor je voorbereid bent op de toekomst.

Schrijf je in

Op de website www.nieuwbouw-merwehoofd.nl is al veel informatie te vinden over de woningen, de locatie en de planning. Geïnteresseerden kunnen gegevens achterlaten en worden als eerste op de hoogte gehouden wanneer de herenhuizen exact in verkoop komen. Ben je benieuwd hoe het is om in Merwehoofd te wonen? Ga de wijk vast verkennen. Het grootste deel van Merwehoofd is bewoond en zelfs de stallingsgarage voor de 16 herenhuizen is al aanwezig.