Nieuwsbrief De Laverie fase 2 - d.d. 16 maart 2020
17 maart 2020

Nieuwsbrief De Laverie fase 2 - d.d. 16 maart 2020

De Laverie fase 2

In De Laverie fase 2 zullen er in totaal 36 wonderschone woningen worden gerealiseerd bestaande uit 4 verschillende woningtypen, waarvan maar liefst 3 nieuwe woningtypes binnen dit project! Om je al een goed beeld van De Laverie fase 2 te geven, kun je hier de situatietekening bekijken.

Wie wil nou niet op de beste plek van Oosterhout gaan wonen? Duurzame luxe woningen, op een steenworp afstand van het centrum van Oosterhout.

De prijzen van de woningen van De Laverie fase 2 zijn net definitief:

Woningtype Hyacint: van € 269.000,- tot € 289.000,- v.o.n.
Woningtype Freesia: van € 299.000,- tot € 334.000,- v.o.n.
Woningtype Iris: van € 379.000,- tot € 454.000,- v.o.n.
Woningtype Lelie: van € 454.000,- tot € 469.000,- v.o.n.


Start PreSale

Wij starten onze PreSale normaliter altijd met een gezellig en drukbezocht PreSale Event. Op dat Event leer je de teamleden kennen en kun je ook voor het eerst de afspraken voor de Kennismakingsgesprekken waarin je een woning kunt reserveren.

In Nederland is de situatie momenteel verre van normaal vanwege het Coronavirus. VORM volgt uiteraard de aanbevelingen en richtlijnen van het RIVM en het kabinet en dus organiseren we helaas geen PreSale Event voor De Laverie, maar ditmaal een Online PreSale!

Het gehele verkoopproces blijft verder zoveel mogelijk intact, maar in plaats van het Event openen we op 2 april, ’s avonds om 20.00 uur exact het digitale loket. In ons proces speelt tijdsvolgorde een grote rol. Zodra het digitale PreSale loket opent is het zaak om zo snel mogelijk je volledig ingevulde inschrijfformulier in te zenden. Doe dat alsjeblieft niet voor 20.00 uur. Inschrijfformulieren die voor 20.00 uur binnenkomen nemen we niet in behandeling, dat zou oneerlijk zijn.

VORM zal ervoor zorgen dat het je niets aan service en hulp zal ontbreken bij aankoop van jouw droomwoning. Het verkoopteam staat te trappelen om een individueel gesprek met je aan te gaan tijdens de PreSale periode!

Ook daarin zullen wij uiteraard zorgen dat de maatregelen van het RIVM nageleefd worden. De kennismakingsgesprekken zullen met gepaste fysieke afstand en in besloten ruimtes plaatsvinden.


Drie-onder-één-kapwoning type Iris met een woonoppervlakte van ca. 143 - 149 m²

In het midden van de royale 3^1 kapper, neemt type Iris een prominente positie in. Een toegankelijke, optimaal ingedeelde woning, waarbij een fantastische leefruimte wordt bereikt met veel licht. Met aan de voorzijde bij een aantal woningen een gezellige tuitgevel. De woningen zijn voorzien van 4 slaapkamers en een badkamer met toilet. Op de zolderverdieping kun je de woning naar eigen inzicht indelen. Een extra slaapkamer of hobbyruimte behoort daarbij tot de mogelijkheden. Extra ruimte op de benedenverdieping creëren? Kies voor onze optioneel aangeboden uitbouw van 2.4 meter.

Kenmerken Iris

  • Ca. 143 - 149 m² woonoppervlakte
  • Wonen in een rustige wijk
  • Achtertuinen zijn ca. 11 tot 13 meter diep
  • Energieneutraal, door gebruik van zonnepanelen, een warmtepomp en nog veel meer
  • Diverse ruimte vergrotende upgrades mogelijk
  • Mogelijkheid tot parkeren voor de deur
  • Inclusief sanitair en tegelwerk
  • Alle verdiepingen in de woning zijn voorzien van vloerverwarming én vloerkoeling
  • v.a. 379.000,- v.o.n.


Bereken hier je maandlast!


Financiële QuickScan

Met de financiële Quickscan van VORM Sales & Finance krijg je vooraf inzicht of wonen in De Laverie fase 2 haalbaar en betaalbaar is voor jou. Bij een Quickscan hoor je jou maximale leencapaciteit en hoe hoog je maandlasten naar verwachting zullen zijn. Deze service is gratis. Jij kent ons en wij kennen jou. Prettig en persoonlijk. Neem voor een Quickscan telefonisch contact op met VORM Sales & Finance via 0186-618777. 

Probeer ook alvast de maandlastencalculator uit op de website!


Contact & Informatie


Heb je nog vragen over het PreSale proces van De Laverie fase 2? Neem dan contact op met VORM Sales & Finance via 0186-618777 en vraag naar Miriam of Daniëlle. Dit zijn jouw hypotheekspecialisten voor project De Laverie fase 2. Je kunt Miriam of Daniëlle ook mailen via m.dallo@vorm.nl of d.schuller@vorm.nl.

Heb je nog vragen over de woningen in de project De Laverie fase 2? Neem dan contact op met Van de Water Makelaars, via T (0162) 447 447 of nieuwbouw@vandewatergroep.nl.

Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,


Verkoopteam De Laverie