Nissewaard Woont: Het Eiland van Spijk
9 december 2019

Nissewaard Woont: Het Eiland van Spijk

Beschrijving
Weer nieuw woningaanbod in Spijkenisse. Op donderdag 12 december gaat fase 2A van nieuwbouwproject Het Eiland van Spijk in presale. Het gaat om 25 eengezinswoningen (tussen- en hoekwoningen) van 117 vierkante meter. De prijzen voor de tussenwoningen zijn 315.000 euro (v.o.n.). De hoekwoningen kosten 330.000 euro (v.o.n.). De presale start op 12 december in het kantoor van Mudde Makelaardij aan de Voorstraat 44 in Spijkenisse. Je bent daar tussen 19.00 en 20.30 uur welkom. Tijdens de presale periode kun je alvast een woning reserveren of een voorrangspositie krijgen als de verkoop start. In fase 1 zijn ook nog enkele woningen beschikbaar.

Het Eiland van Spijk: extra kamer op zolder, diverse uitbreidingsopties
De woningen in fase 2A krijgen twee woonlagen en een zolderverdieping. Op de begane grond heb je een ruime woonkamer en een riante keuken (38 vierkante meter). Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met tweede toilet. De zolder is met 22 vierkante meter groot genoeg voor nog een extra kamer. De woningen krijgen een traditioneel puntdak, ook wel zadeldak genoemd. Via diverse opties, zoals een dakkapel of een uitbouw, kun je nog meer woonruimte creëren.

Ook nog enkele woningen beschikbaar in eerste fase
Behalve deze eengezinswoningen zijn er ook nog enkele woningen uit fase 1 beschikbaar. Het gaat om diverse drielaagse woningen met een plat dak en woonoppervlaktes van 153 vierkante meter. De prijzen zijn 360.000 euro (v.o.n.). Een van deze woningen is een hoekhuis. Daar betaal je 375.000 euro (v.o.n.) voor. Ook een rijwoning van 117 vierkante meter (met zadeldak) is in deze fase nog te koop. De prijs: 298.500 euro (v.o.n.). De inschrijving verloopt via de projectsite.

Energieneutraal dankzij warmtepomp en zonnepanelen
Bijzonder aan Het Eiland van Spijk is dat alle woningen energieneutraal zijn, mede dankzij de uitstekende isolatie en het gebruik van zonnepanelen en warmtepompen. De EPC-waarde, een getal dat uitdrukt hoe energiezuinig een woning is, is 0. Daarmee zijn de woningen van Het Eiland van Spijk een stuk energiezuiniger dan wettelijk verplicht. Dat levert niet alleen een lagere energierekening op. Je kunt ook rekenen op een lagere rente op je hypotheek.

Duurzaamheidshypotheek: lagere rente, meerwerk meefinancieren
Dankzij de gunstige energieprestaties kun je namelijk gebruikmaken van de duurzaamheidshypotheek die VORM Sales & Finance aanbiedt. Daarmee krijg je dus een rentekorting. Ook heel prettig is dat je meerwerk kunt meefinancieren. Meer informatie over de mogelijkheden van deze hypotheek lees je op de website van VORM.

Rustig buurtje nabij stedelijke voorzieningen
Het project verrijst aan De Ritte, op het braakliggende terrein naast penta college De Oude Maas. Wonen 'op' Het Eiland van Spijk betekent wonen in een rustig buurtje, dicht bij alle voorzieningen van het stadscentrum van Spijkenisse. Het winkelcentrum, diverse horecagelegenheden, het schitterende theater en de iconische bibliotheek liggen op loopafstand. Je boodschappen kun je overigens ook halen in het nabij gelegen winkelcentrum Sterrenhof.

Uitstekend bereikbaar
De bereikbaarheid van Het Eiland van Spijk is écht uitstekend. Het project komt aan De Ritte en de Hekelingseweg in Spijkenisse. Laatstgenoemde weg staat rechtstreeks in verbinding met de uitvalswegen rondom de stad. Diverse buslijnen stoppen bovendien om de hoek.

 

Bron: Nissewaard Woont