Nog enkele appartementen beschikbaar in De Raedt
7 juni 2019

Nog enkele appartementen beschikbaar in De Raedt

Wonen in een voormalig schoolgebouw in het bruisende hart van de stad? Dat kan! In Middelland in Rotterdam West, op de kruising van de Heemraadsingel en de Mathenesserlaan, zijn nog twee woningen beschikbaar. De lange schoolgangen met klaslokalen aan weerszijden hebben plaats gemaakt voor 51 ruime, lichte appartementen. In de video zie je de laatste ontwikkelingen van De Raedt en wordt verteld wat deze appartementen zo bijzonder maakt!


Beschikbare appartementen
Er zijn nog twee appartementen in De Raedt beschikbaar:

Bouwnummer 1.3 is een Avenue appartement met een woonoppervlakte van 133 m2, bestaat uit drie kamers, en bevindt zich op de eerste verdieping. Vanuit de ruim opgezette keuken kijk je op de groene Heemraadsingel. Bouwnummer 1.3 is beschikbaar voor € 620.000,- v.o.n.
Bouwnummer 5.2, ook een Avenue appartement, is 128 m2. Het appartement beschikt eveneens over drie kamers en een fantastisch uitzicht! De prijs van bouwnummer 5.2 is € 615.000,- v.o.n.
De bouw is inmiddels in volle gang, dus in het voorjaar van 2020 kan jij de sleutel van je toekomstige appartement in handen hebben!

Meer informatie
Voor meer informatie en mogelijkheden kun je terecht op www.vorm.nl/deraedt of neem contact op met Ooms Makelaars of MAARTENMakelaardij.

 

bron: https://www.woneninrotterdam.nl/nieuws/nog-enkele-appartementen-beschikbaar-in-de-raedt