Nog één beschikbare woning in NAW
18 augustus 2020

Nog één beschikbare woning in NAW

Ben je op zoek naar een nieuwbouw woning in Amsterdam? En wil je graag een snel opgeleverde woning? Dan is Nieuw Amsterdams Wonen iets voor jou! Er is nog maar één woning beschikbaar in Nieuw Amsterdams Wonen.

Wonen in de houthavens
Op Revaleiland, het derde eiland van Houthaven, komt Nieuw Amsterdams Wonen. Een prachtig carré-vormig gebouw dat gebouwd wordt in de architectuur van de Amsterdamse School. Het complex krijgt zes woonlagen en een binnentuin. Onder de woningen komt een parkeergarage, waar je ook je berging hebt. Behalve 93 woningen krijgt het gebouw ook twee commerciële ruimtes.

Patiowoning Type A is een dubbel benedenhuis met patio van 267 vierkante meter. De woning is gelegen in het souterrain en de begane grond en heeft een patio in het souterrain en een terras op de begane grond. Type A heeft 4 slaapkamers en 2 ruime badkamers en een werkkamer in het souterrain. De woning heeft een eigen, ruime ingang vanaf de straat.

Bouwnummer 1 | XXL Patiowoning
Kenmerken
267 m2 woonoppervlakte
Terras van ca. 22 m2
Patio van ca. 27 m2
€ 1.064.294,- v.o.n. incl. twee jaar erfpachtcanon

Voorzieningen in de Houthaven
De Houthaven biedt zo veel meer dan wonen in fantastische woningen op een toplocatie. Tal van creatieve bedrijven hebben zich al gevestigd in het gebied. Net als een basisschool, een middelbare school, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang, een zorgcentrum en een peuterspeelzaal. Maar er komt nog meer. Zo strijken straks trendy bars, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen neer aan het water.