Nu in Verkoop Kombuis te Papendrecht
8 oktober 2020

Nu in Verkoop Kombuis te Papendrecht

Na een succesvolle PreSale waarin reeds 70% van de woningen is gereserveerd, zijn we sinds vandaag, donderdag 8 oktober 2020 officieel in verkoop gegaan met de nog beschikbare woningen in Kombuis te Papendrecht. 

Er zijn dus nog een aantal woningen beschikbaar, kijk snel hier voor de nog beschikbare woningen. Heb je interesse in één van deze woningen in Kombuis neem dan direct contact op met Waltmann Makelaars via telefoonnummer: 078-6442110 of meld jezelf via de website aan d.m.v. het invullen van het interesseformulier. Nadat  je jezelf hebt aangemeld, zal Waltmann Makelaars contact met je opnemen.

Tijdens de verkoop hoef je geen woning meer te reserveren, maar kun je direct een optie nemen op één van de nog beschikbare  woningen van jouw voorkeur.

Kom langs tijdens het Verkoopevent op zaterdag 10 oktober 2020 van 11:00 tot 13:00 uur op de toekomstige bouwlocatie van Kombuis.  Tijdens het Verkoopevent kun je op de toekomstige bouwlocatie van Kombuis komen kijken en zullen wij een aantal van de nog beschikbare woningen hebben uitzetten, zodat je de grote van deze woningen en de tuinen aan het water alvast kunt ervaren.

Let op: In verband met de geldende Coronamaatregelen is er beperkt ruimte per tijdsslot dus wacht niet te lang met aanmelden! Aanmelden voor het verkoopevent kan hier!