Ontdek de Waterkanten Lisse 2
13 juli 2016

Ontdek de Waterkanten Lisse 2

Op vrijdag 8 juli was het dan zover; Ontdek De Waterkanten ging van start. Even liet het weer ons in spanning, maar gelukkig hebben we een zonnige en droge avond gehad op de bouwplaats. Tijdens Ontdek De Waterkanten was de bouwplaats geopend om de gebiedsontwikkelingen te bezichtigen. 

De middag begon met het onthullen van de entreezuil van De Hofjes, het was dus tevens het feestje van de kopers en huurders van deelfase De Hofjes. Samen met wethouder Cees Ruigrok onthulde twee kopers de entreezuil. Vervolgens was er een proost moment met de toekomstige bewoners van De Hofjes.

Voor de huurders van Stek was er een “ontmoet je buren” punt georganiseerd. Hier konden de toekomstige huurders van het Havengebouw, praten met hun (nieuwe) buren en vragen stellen aan de contactpersonen van Stek.

Op de Lisserse dijk stond de makelaar Chantal Lefeber in de middag/avondzon klaar om de geïnteresseerden te informeren over het aankomende woningaanbod. Gewapend met 75 inschrijf- en belangstellingsformulieren was het voor de start al gezellig druk! Zodra het terrein open ging voor iedereen, liepen veel bezoekers al gelijk door richting Chantal Lefeber.

Met ruim 300 bezoekers en 70 geïnteresseerden in het aankomend woningaanbod, kan er gesproken worden over een geslaagde dag/avond.

VORM, Stek wonen, Gemeente Lisse, ABC vastgoed en Chantal Lefeber kijken terug op een mooi evenement.

 

Bekijk hier de hoogtepunten van de Dag van de Waterkanten