Park Avenue: 4x erop uit in kerstsfeer
14 december 2019

Park Avenue: 4x erop uit in kerstsfeer

Park Avenue wordt gebouwd in het hart van Utrecht Leidse Rijn. Misschien kom je hier al jaren of wellicht overweeg je voor het eerst om naar deze leuke plek te verhuizen. VORM ontwikkelt graag mooie kwalitatief hoogwaardige appartement en woningen, maar de plek waar dit gebouwd wordt is natuurlijk ook super belangrijk. We laten je daarom graag zien wat er allemaal te doen is rondom jouw potentiële appartement! In dit nieuwsartikel 4 ideeën voor leuke uitjes in de decembermaand. 

1. Verdwaal in het kerstbomendoolhof
Het pop-up doolhof van kerstbomen in Leidsche Rijn Centrum kun je dagelijks van 12-17 uur bezoeken van 8 t/m 29 december. Ruim 750 echte kerstbomen vormen het doolhof van 1.000 vierkante meter groot.  Er zijn animatie acts in het doolhof, kerstmuziek en lampjes. In het doolhof kunnen bezoekers op zoek naar de oplossing van een raadsel. De winnaar van dit raadsel krijgt een gezinsticket naar Disneyland Parijs van 1.000 euro

2.  Bind de ijzers maar onder! 
Je kunt weer schaatsen in Centrum Vleuterweide. Op de overdekte ijsbaan van maar liefst 350 m2 is er plek voor jong en oud. Schaats je liever een rondje in de buitenlucht? Dan kan ook, met een unieke skate-way. IJspret gegarandeerd! Benieuwd wat voor activiteiten er op het programma staan? Kijk op www.ijsbaanvleuterweide.nl, je kunt schaatsen van vr 6 dec t/m 5 jan.

3.  Lichtjesroute Leidsche Rijn 
Wandel op zaterdag 14 december mee met de Lichtjesroute in Leidsche Rijn en kom alvast in de kerstsfeer! Tijdens deze wandeling van ongeveer 2 kilometer komt het kerstverhaal tot leven. Op verschillende momenten word je verrast door zang, theater, humor en wat lekkers. Daarnaast zijn er natuurlijk ook heel veel lichtjes te bewonderen. Deelname is gratis en kinderen van alle leeftijden zijn welkom om mee te wandelen. Kortom, een bijzondere ervaring voor jong en oud! 

4. Bezoek een kerstmarkt!
Op 12 december is er een sfeervolle wintermarkt in Terwijde. Er staan op de wintermarkt verschillende kramen met een bijzonder gevarieerd aanbod. Van handgemaakte kerstartikelen tot producten van BooghGoed, of een kop huisgemaakte erwtensoep. Je vindt hier ongetwijfeld een leuk kerstcadeau.