PRE-SALE: 12 DECEMBER
20 november 2019

PRE-SALE: 12 DECEMBER

De Pre-sale wordt afgetrapt met de lancering bij Mudde Makelaardij, Voorstraat 44 in Spijkenisse. Laat je tijdens het Pre-sale event informeren door onze ontwikkelaars, het team van VORM Sales & Finance en onze makelaars. Zij beantwoorden al je vragen en lichten project Het Eiland van Spijk volledig voor je toe. 

Zet 'm vast in je agenda:
Datum: 12 december 2019
Tijd: 19.00 uur - 20.30 uur
Locatie: Mudde Makelaardij, Voorstraat 44 te Spijkenisse

Daarnaast is het op dit Pre-sale event voor het eerst mogelijk direct een afspraak te maken met VORM Sales & Finance, onze divisie verkoop, voor een Kennismakingsgesprek.

Op de website kun je al eerder het formulier Voorrangskandidaat invullen. Dit volledig ingevulde formulier heb je nodig voor het Kennismakingsgesprek bij VORM Sales & Finance.

Aan het einde van dit gesprek kunnen er drie uitkomsten zijn:

-          Je kunt of wilt niet verder met de woning omdat je óf de maandlasten te hoog vindt óf omdat je de benodigde hypotheek voorzienbaar niet kunt krijgen/niet vastgesteld kan worden of je de benodigde hypotheek kunt krijgen

-          Je kunt je opgeven als voorrangskandidaat

-          Je kunt één van de woningen van je keuze reserveren, uiteraard alleen maar als deze woning op dat moment nog niet gereserveerd is door een eerdere kandidaat

Lees hier meer over het aankoopproces.

Heb je vragen bij het invullen van het formulier, bel dan naar VORM Sales & Finance (0186-618777) en vraag naar Marco, Daniëlle en Miriam.