Ruime eengezinswoningen met tuin, nabij centrum Spijkenisse
5 februari 2020

Ruime eengezinswoningen met tuin, nabij centrum Spijkenisse

Ruime en zeer duurzame eengezinswoningen met een flinke tuin, aan een park en op loopafstand van het centrum van Spijkenisse. Je vindt ze in nieuwbouwproject Het Eiland van Spijk. Daar is op dit moment fase 2A in presale. Dat betekent dat je je kunt inschrijven als voorrangskandidaat voordat de officiële verkoop begint, of zelfs al een woning kunt reserveren. Dat laatste is bij een deel van de 24 woningen in deze fase inmiddels gebeurd. Toch zijn er nog verschillende rij- en hoekwoningen beschikbaar. Het gaat om woningen met woonoppervlaktes van 117 vierkante meter en koopsommen vanaf 315.000 euro (v.o.n.). 

Eengezinswoningen Het Eiland van Spijk: diverse uitbreidingsopties

De rij- en hoekwoningen in fase 2A krijgen twee woonlagen en een zolderverdieping. Op de begane grond heb je een ruime woonkamer en een riante keuken (38 vierkante meter). Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met tweede toilet. De zolder is met 22 vierkante meter groot genoeg voor nog een extra kamer! De woningen krijgen een traditioneel puntdak, ook wel zadeldak genoemd. Kies je voor opties als een dakkapel of een uitbouw, dan creëer je nog meer woonruimte. De prijzen variëren van 315.000 tot 370.000 euro (v.o.n.). De hoekwoningen hebben een extra ruime tuin. Een aantal hiervan heeft bovendien standaard een parkeerplaats op eigen terrein!

Interesse of voorrang? Schrijf je in of bel de makelaar

Heb je interesse of wil je voorrang bij de uiteindelijke start verkoop? Schrijf je dan in via de projectsite. Wil je eerst meer weten over het presale-proces? Lees dan hier de uitleg of bel Mudde Makelaardij: 0181-625065.

Start bouw eerste fase over enkele weken

Het Eiland van Spijk is in trek. Omdat de verkoop van de eerste fase zo voorspoedig ging, kan de bouw daarvan over enkele weken al starten. De voorbereidende werkzaamheden zijn inmiddels begonnen. In deze fase zijn bijna alle woningen nu verkocht. Enkele staan onder optie.

Op en top duurzaam dankzij (onder meer) zonnepanelen en warmtepompen

Bijzonder aan Het Eiland van Spijk is dat alle woningen energieneutraal zijn, mede dankzij de uitstekende isolatie, het gebruik van zonnepanelen en een warmtepomp. De EPC-waarde, een getal dat uitdrukt hoe energiezuinig een woning is, is 0. Daarmee zijn de woningen van Het Eiland van Spijk een stuk energiezuiniger dan wettelijk verplicht. Dat levert niet alleen een lagere energierekening op. Je kunt ook rekenen op een lagere rente op je hypotheek.

Duurzaamheidshypotheek: lagere rente, meerwerk meefinancieren!

Dankzij de gunstige energieprestaties kun je namelijk gebruikmaken van de duurzaamheidshypotheek die VORM Sales & Finance aanbiedt. Daarmee krijg je dus een rentekorting. Ook heel prettig is dat je meerwerk kunt meefinancieren. Meer informatie over de mogelijkheden van deze hypotheek lees je op de website van VORM.

Het Eiland van Spijk: rustig buurtje nabij stadscentrum Spijkenisse

Het project verrijst aan De Ritte, op het braakliggende terrein naast penta college De Oude Maas. Wonen 'op' Het Eiland van Spijk betekent wonen in een rustig buurtje, met een eigen parkje waar kinderen kunnen spelen. Het winkelcentrum, diverse horecagelegenheden, het schitterende theater en de iconische bibliotheek liggen op loopafstand. Je boodschappen kun je overigens ook halen in het nabij gelegen winkelcentrum Sterrenhof.

Uitstekend bereikbaar

De bereikbaarheid van Het Eiland van Spijk is uitstekend. Het project ligt aan De Ritte en de Hekelingseweg in Spijkenisse. Laatstgenoemde weg staat rechtstreeks in verbinding met de uitvalswegen rondom de stad. Diverse buslijnen stoppen bovendien om de hoek.

 

Bron: Nissewaard Woont