Start PreSale De Laverie fase 2B
2 juni 2020

Start PreSale De Laverie fase 2B

Vandaag, dinsdag 2 juni, openen wij om 09.00 uur het digitale loket. Vanaf dat moment kan je het Inschrijfformulier opsturen naar M.Bijl@vorm.nl. De PreSale is een periode voorafgaand aan de officiële start verkoop waarbij geïnteresseerden zich in kunnen schrijven op het bouwnummer waar hun interesse naar uit gaat.

Op de website van De Laverie zijn vanaf nu ook alle PreSale documenten te bekijken en te downloaden. Ook vind je hier uitgebreide informatie over de PreSale en het aankoopproces terug.

Is één van de woningen in De Laverie fase 2B iets voor jou? Op de website lees je hoe je tijdens de PreSale een digitaal kennismakingsgesprek met VORM Sales & Finance kunt maken en daardoor een voorrangspositie kunt bemachtigen of zelfs al een reserveringsovereenkomst kunt tekenen voor één van onze woningen.

Wil je mee doen met de PreSale en een digitaal kennismakingsgesprek met VORM Sales & Finance maken vul dan het inschrijfformulier PreSale in en verstuur die vanaf 09.00 uur vanochtend naar M.Bijl@vorm.nl!