Start PreSale De Laverie fase 2C - maandag 19 oktober 2020
7 oktober 2020

Start PreSale De Laverie fase 2C - maandag 19 oktober 2020

Normaal gesproken starten wij onze PreSale altijd met een gezellig en drukbezocht PreSale Event. Maar helaas is in Nederland de situatie momenteel verre van normaal vanwege het Coronavirus. VORM volgt uiteraard de aanbevelingen en richtlijnen van het RIVM en het kabinet. Zodoende hebben wij besloten geen Event te organiseren maar de PreSale online te starten.

Het gehele verkoopproces blijft verder zoveel mogelijk intact, maar in plaats van het Event openen we op maandag 19 oktober 2020 om 20.00 uur exact het digitale PreSale loket. In ons proces speelt tijdsvolgorde een grote rol. Zodra het digitale PreSale loket opent is het zaak om zo snel mogelijk de bevestiging van het door jou ingevulde PreSale formulier in te zenden. Doe dit alsjeblieft niet voor 20.00 uur. PreSale formulieren die voor 20.00 uur binnenkomen nemen we niet in behandeling, dat zou oneerlijk zijn.

VORM zal ervoor zorgen dat het je niets aan service en hulp zal ontbreken bij de aankoop van jouw droomwoning in De Laverie fase 2C. Het verkoopteam staat te trappelen om een individueel gesprek met je aan te gaan tijdens de PreSale periode! Ook daarin zullen wij uiteraard zorgen dat de maatregelen van het RIVM nageleefd worden. 

Ben je benieuwd naar hoe het volledige verkoopproces van De Laverie fase 2C werkt? Lees deze dan hier zorgvuldig na, zodat je helemaal op de hoogte bent.

 

Het PreSale formulier

Het PreSale formulier kun je vanaf vrijdag 9 oktober vinden in je persoonlijke woningdossier van De Laverie onder het kopje Informatie - Enquêtes. In je persoonlijke woningdossier kun je dus vanaf vrijdag op je gemak het gehele PreSale formulier invullen en je voorkeuren voor je favoriete woningen aangeven. Nadat je het PreSale formulier volledig hebt ingevuld, klik je op verzenden. Nadat je het PreSale formulier hebt verzonden, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging. Deze bevestiging mail je vervolgens op Maandag 19 oktober 2020 om 20.00 uur naar woningcoach@vorm.nl.

Nadat je het PreSale formulier volledig hebt ingevuld, zal één van de VORM woningcoaches alvast contact met je opnemen om het door jou ingevulde PreSale formulier te bespreken en om alvast het project en al je overige vragen met je door te nemen. De woningcoach kan ook al, vooruitlopend op de PreSale, een oriëntatiegesprek inplannen om je financiële mogelijkheden te bekijken.