Start PreSale en PreSale Event
16 juli 2020

Start PreSale en PreSale Event

Op woensdag 2 september 2020 organiseren wij vooruitlopend op de start van de PreSale het PreSale Event van Kombuis. Tussen 19:00 en 21:00 uur ben je van harte welkom in het Apolle Hotel te Papendrecht. Tijdens dit event leer je de teamleden van Kombuis kennen en kom je uiteraard meer te weten over het project, de woningen en het verkoopproces van Kombuis.

Na onze bouwvakvakantie zullen wij je informeren over hoe wij het PreSale Event verder zullen gaan inrichten met de op dat moment geldende Corona-maatregelen in Nederland. Afhankelijk van het aantal mensen die wij verwachten en de dan geldende Corona-maatregelen, zullen wij zeer waarschijnlijk gaan werken met tijdsblokken. Voorafgaand aan het PreSale Event kun je dan een tijdsblok reserveren, zodat we de hoeveelheid mensen kunnen reguleren en de 1,5 meter afstand tijdens het PreSale Event kunnen bewaren.

Na het PreSale Event, starten we op Donderdag 3 september 2020 daadwerkelijk met de PreSale van Kombuis, om 20:00 uur zullen wij het digitale PreSale loket openen. In ons proces speelt tijdsvolgorde een grote rol. Zodra het digitale PreSale loket opent is het zaak om zo snel mogelijk de bevestiging van het door jou ingevulde PreSale formulier in te zenden naar woningcoach@vorm.nl. Doe dat niet voor 20.00 uur. Bevestigingen van de PreSale formulieren die voor 20.00 uur binnenkomen nemen we niet in behandeling, dat zou oneerlijk zijn.

Ben je benieuwd hoe het volledige verkoopproces van Kombuis werkt? Lees deze dan hier zorgvuldig na, zodat je helemaal op de hoogte bent.