Start PreSale Raadhuispark fase 6  | 21 januari om 20.00 uur
18 december 2020

Start PreSale Raadhuispark fase 6 | 21 januari om 20.00 uur

Start PreSale | 21 januari om 20.00 uur

Op donderdag 21 januari 2021 start de PreSale van Raadhuispark fase 6. Om precies 20.00 uur openen wij het digitale PreSale loket . In ons proces speelt tijdsvolgorde een grote rol. Zodra het digitale PreSale loket opent is het zaak om zo snel mogelijk de bevestiging van het door jou ingevulde PreSale formulier in te zenden naar woningcoach@vorm.nl. Doe dat niet voor 20.00 uur. Bevestigingen van de PreSale formulieren die voor 20.00 uur binnenkomen nemen we niet in behandeling, dat zou oneerlijk zijn.

Het PreSale formulier kun je vanaf nu terug vinden bij Informatie - Enquêtes in je persoonlijke woningdossier van Raadhuispark fase 6. Inloggegevens voor jouw persoonlijke woningdossier ontvang je zodra je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief. Heb je dat nog niet gedaan? Dat kan je hier meteen doen! In je persoonlijke woningdossier kun je dus vanaf nu op je gemak het gehele PreSale formulier invullen en je voorkeuren voor je favoriete woningen aangeven. Nadat je het PreSale formulier volledig hebt ingevuld, klik je op verzenden. Nadat je het PreSale formulier hebt verzonden, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging. Deze bevestiging mail je vervolgens op donderdag 21 januari 2021 om 20.00 uur naar woningcoach@vorm.nl.

Eén van de VORM woningcoaches zal binnenkort alvast contact met je opnemen om het door jou ingevulde PreSale formulier te bespreken én om alvast het project en al je overige vragen met je door te nemen. De woningcoach kan ook al, vooruitlopend op de PreSale, een oriëntatiegesprek inplannen om je financiële mogelijkheden te bekijken.

Doe je mee met de PreSale en heb je de bevestiging gemaild, dan zal VORM Sales & Finance vanaf vrijdag 22 januari contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek met je in te plannen. De kennismakingsgesprekken zullen online plaatsvinden en starten op dinsdag 26 januari 2021 om 09.00 uur. Aan het einde van het kennismakingsgesprek, wanneer een woning in Raadhuispark fase 6 haalbaar en betaalbaar voor jou is, kun je de woning reserveren of je opgeven als voorrangskandidaat.

Het hele proces kun je in de flyer van het Aankooptraject nog even op je gemak teruglezen.