Start verkoop De Laverie fase 3
7 juli 2021

Start verkoop De Laverie fase 3

Op woensdag 21 juli 2021 om 12.00 uur start de verkoop van de Laverie fase 3. Ben je geïnteresseerd in één van de woningen? Vul dan alvast het interesseformulier in op onze website of neem contact op met Van de Water Makelaars, via telefoonnummer 0162 44 74 44 of nieuwbouw@vandewatergroep.nl.

In de allerlaatste fase van De Laverie, fase 3, komen herenhuizen, type Iris, én een villa, type Fleur. De wijk is hierna dus echt af!

Hoe kan je meedoen met de start verkoop?
Op woensdag 21 juli 2021 zal het inschrijfformulier te vinden zijn op de website. Vul dit formulier volledig in en klik om precies 12.00 uur op verzenden. Van de Water Makelaars zal jouw inschrijving ontvangen en neemt contact op met de eerste inschrijvers. Per e-mail ontvang je ook nog een bevestiging van je inschrijving.


Een financiële check?
In die optieperiode is het uiteraard ook raadzaam om je financiële situatie (als je dat nog niet gedaan hebt) scherp te krijgen. Hiervoor kun je ook contact opnemen met VORM Sales & Finance. Tijdens een gesprek met één van onze HypotheekSpecialisten krijg je alles te horen over de voordelen van de Duurzaamheidshypotheek en je toekomstige maandlast.