Start verkoop paviljoen Liduina op landgoed Sancta Maria
19 december 2017

Start verkoop paviljoen Liduina op landgoed Sancta Maria

De verkoop van de 7 herenhuizen in paviljoen Liduina op landgoed Sancta Maria te Noordwijk is zaterdag 16 december gestart. De woningen liggen nabij de entree van het landgoed, schuin achter paviljoen Paulus. De vloeroppervlakten van de herenhuizen variëren van 195 m² tot 325 m².

De herenhuizen in paviljoen Liduina zijn de laatste cascowoningen die op het landgoed in verkoop zijn gegaan. Bijzonder aan het paviljoen zijn de bestaande veranda op de begane grond en inpandige serre op de eerste verdieping”, aldus Gijsbert van Estrik, projectontwikkelaar bij Ontwikkelingscombinatie Sancta Maria, een samenwerking tussen VORM en BPD.

Inschrijving
De verkoop van de herenhuizen geschied middels inschrijving. De inschrijving sluit op maandag 8 januari aanstaande om 12.00 uur.

De bestaande gebouwen Paulus, Bernadette en het Hoofdgebouw zijn reeds door transVORM, dochteronderneming van VORM, gerenoveerd. De renovatiewerkzaamheden van de paviljoens Anna en Theresia zijn in volle gang. Meer informatie over landgoed Sancta Maria en in het bijzonder de prachtige herenhuizen op www.landgoed-sanctamaria.nl.