't Speykpark fase 3 - Start PreSale maandag 6 juli
19 juni 2020

't Speykpark fase 3 - Start PreSale maandag 6 juli

Start PreSale - Maandag 6 juli 2020

Normaal gesproken starten wij onze PreSale altijd met een gezellig en drukbezocht PreSale Event. Maar helaas is in Nederland de situatie momenteel verre van normaal vanwege het Coronavirus. VORM volgt uiteraard de aanbevelingen en richtlijnen van het RIVM en het kabinet. Zodoende hebben wij besloten geen Event te organiseren maar de PreSale online te starten.

Het gehele verkoopproces blijft verder zoveel mogelijk intact, maar in plaats van het Event openen we op maandag 6 juli 2020, ’s avonds om 20.00 uur exact het digitale loket. In ons proces speelt tijdsvolgorde een grote rol. Zodra het digitale PreSale loket opent is het zaak om zo snel mogelijk het door jou ingevulde PreSale formulier in te zenden naar M.Bijl@vorm.nl. Doe dit alsjeblieft niet voor 20.00 uur. PreSale formulieren die voor 20.00 uur binnenkomen nemen we niet in behandeling, dat zou oneerlijk zijn.

Het PreSale formulier staat vanaf maandag 22 juni op de website bij downloads.

VORM zal ervoor zorgen dat het je niets aan service en hulp zal ontbreken bij de aankoop van jouw droomwoning in 't Speykpark fase 3. Het verkoopteam staat te trappelen om een individueel gesprek met je aan te gaan tijdens de PreSale periode! Ook daarin zullen wij uiteraard zorgen dat de maatregelen van het RIVM nageleefd worden. 

Ben je benieuwd naar hoe het volledige aankoopproces van 't Speykpark fase 3 werkt? Lees deze dan hier zorgvuldig na, zodat je helemaal op de hoogte bent.