't Speykpark fase 3: We gaan beginnen!
23 juni 2020

't Speykpark fase 3: We gaan beginnen!

We hebben al veel enthousiaste reacties gekregen op ons plan ’t Speykpark fase 3 en we zijn er dan ook heel trots op dat we na lang voorbereiden kunnen beginnen met het verkoopproces.

Wil ook jij graag in ’t Speykpark wonen? Dan is contact met één van de VORM WoningCoaches je eerste stap.

De VORM WoningCoach is tijdens het hele aankoop- en bouwproces je persoonlijke steun en toeverlaat. Vanaf het prille begin, vér voor de start verkoop, bij bouwkundige of hypotheekgerelateerde vragen, zorgt de WoningCoach ervoor dat je met de juiste mensen in contact komt én de juiste antwoorden krijgt.

Met de WoningCoach bespreek je alles over de mogelijke aankoop van je nieuwe woning. Dat kan over je woonmotivatie gaan, over je individuele woonwensen of over de mogelijke belemmeringen die je ziet.

Heb je zélf nog een woning te verkopen? Je WoningCoach zorgt ervoor dat je via de bij het project aangesloten makelaar een goede (en gratis) indicatie van de verkoopprijs van je huidige woning krijgt.

Onze WoningCoaches zijn er voor je tot het moment dat je de sleutel van je nieuwe huis in handen krijgt. Heb je vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen. De VORM WoningCoach is er om je te helpen!

 

Voor 't Speykpark fase 3 zijn jouw WoningCoaches:

Enny Trouw                                          Priscilla Goedendorp

06-82553765                                         06-82551663

e.trouw@vorm.nl                                 p.goedendorp@vorm.nl