transVORM verzorgt complete technische beheer van NEXT Real Estate BV
6 oktober 2017

transVORM verzorgt complete technische beheer van NEXT Real Estate BV

transVORM gaat in opdracht van NEXT Real Estate BV het complete technische beheer van de panden van NEXT verzorgen. De contractondertekening vond op vrijdag 29 september plaats. 

De overeenkomst omvat, in aanvulling op het planmatig onderhoud, nu ook het jaarlijks en dagelijks onderhoud. Hierdoor is transVORM verantwoordelijk voor het complete technisch beheer van de panden van NEXT Real Estate BV gedurende 5 jaar. NEXT Real Estate BV kan zich hierdoor nog beter richten op hun belangrijkste business namelijk het exploiteren van winkelvastgoed, horecaruimten, woningen, kantoren en maatschappelijk vastgoed.

transVORM werkt volgens de leidraad Resultaat Gericht Samenwerken met haar opdrachtgevers voor het meest optimale resultaat. Jaap Wessels, Projectmanager transVORM-Vastgoedonderhoud, laat weten: “Bij het uitwerken van plannen denken we vooral aan de wensen en eisen van diegenen die in het pand werken en/ of wonen. Wat vinden zij belangrijk? De eindgebruikers zijn onze inspiratie. transVORM heeft een digitale omgeving gemaakt waarin alle huurders van NEXT via een applicatie op de telefoon of computer reparatieverzoeken en/of storingen kunnen melden en de status hiervan kunnen volgen. Hierdoor communiceren de huurders rechtstreeks met transVORM. Het oplossen van een probleem kan op deze manier snel geregeld worden voor een huurder. Want zeg nou eerlijk, daar willen ze helemaal niet mee bezig zijn.”