Uitbreiding Tech ecosysteem in SoZa door MRP Development en VORM Ontwikkeling
15 mei 2019

Uitbreiding Tech ecosysteem in SoZa door MRP Development en VORM Ontwikkeling

VenturesOne heeft een huurtransactie gesloten voor 600 m2 kantoor- en bedrijfsruimte in het SoZa gebouw aan de Anna van Hannoverstraat 4-6 in Den Haag. Hiermee wordt een verdere invulling gegeven aan het SoZa Co-working concept. Naast verschillende Tech startups is er nu ook deze investeringsmaatschappij gehuisvest, die deze startups een stap verder kan brengen en helpt bij hun groei ambities.

Het voormalige ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid, eigendom van MRP SoZa B.V., huisvest inmiddels tal van jonge Tech startups en nu dus ook investeringsmaatschappij VenturesOne.

Hans Peddemors, directeur van VenturesOne: “ Wij investeren niet alleen maar ondersteunen ook jonge ondernemingen bij de groei en verdere ontwikkeling. Met inzet van kapitaal, kennis en netwerk wordt er gebouwd aan de verdere groei van deze innovatieve jonge ondernemingen”.

Jac Huijsmans, projectontwikkelaar bij MRP Development, geeft aan dat hij zeer verheugd is met de komst van VenturesOne omdat dit perfect past binnen het Tech ecosysteem wat de ontwikkelingscombinatie voor ogen heeft. Zeker ook met het oog op nieuw te realiseren kantoren, naast het station van Laan van NOI, waar de RandstadRail en Intercity treinen een perfecte verbinding vormen met zowel de noord- als de zuidvleugel van de Randstad. John Monden, projectontwikkelaar bij VORM Ontwikkeling, hoopt dat met de komst van VenturesOne de startups de weg naar kapitaal makkelijker kunnen vinden, we hebben immers nu alles onder één dak.

De officiële opening van SoZa als ‘Tech incubator’ vindt plaats op 14 juni aanstaande. Het betreft hier een samenwerking met de gemeente Den Haag en The Hague Tech. MVGM behartigde bij deze transactie de belangen van verhuurder MRP SoZa B.V., een samenwerking van MRP Development en VORM Ontwikkeling.