Uitnodiging tweede informatiebijeenkomst Cacaokwartier Weesp
23 november 2021

Uitnodiging tweede informatiebijeenkomst Cacaokwartier Weesp

 

Graag nodigen de initiatiefnemers Cacaokwartier en de gemeente Weesp  u uit voor een tweede informatiebijeenkomst over het initiatief om woningbouw en voorzieningen te realiseren op het Van Houten Industriepark in Weesp op woensdagavond 8 december. Deze informatiebijeenkomst vindt, gezien de coronamaatregelen, online plaats.

Deze avond  presenteren de initiatiefnemers samen met de betrokken ambtenaren van gemeente Weesp het concept stedenbouwkundig plan voor het Van Houten Industriepark. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u de gelegenheid om uw vragen en aandachtspunten naar voren te brengen. Na afloop is de gepresenteerde informatie terug te lezen via www.cacaokwartierweesp.nl.

Aanmelden

Voor deelname aan deze bijeenkomst is het noodzakelijk u vooraf aan te melden. Dat kan via het aanmeldformulier op de website www.cacaokwartierweesp.nl of via bovenstaande QR-code. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met verdere instructies.

 

Hoe verder?

De vragen en opmerkingen die we op deze avond ontvangen, worden verwerkt en voorzien van een reactie van de initiatiefnemers. Dit reactiedocument wordt naar alle deelnemers en andere belangstellenden per e-mail toegezonden en komt ook beschikbaar op onze website.

Blijf op de hoogte

Actuele informatie over het initiatief is altijd terug te lezen via www.cacaokwartierweesp.nl.  Wilt u door ons geïnformeerd worden, meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief. Daarnaast heeft u de mogelijkheid actief bij te dragen aan het succes van de ontwikkeling van het Cacaokwartier, vul via de website de enquête in en informeer ons over uw visie. U heeft nog tot 15 december gelegenheid om deze in te vullen als u dat nog niet gedaan hebt.


We kijken met grote belangstelling uit naar uw online aanwezigheid op 8 december!