Verkoop 16 monumentale cascowoningen in Het Raamwerk op Defensie-eiland in Woerden van start
20 december 2018

Verkoop 16 monumentale cascowoningen in Het Raamwerk op Defensie-eiland in Woerden van start

18 december is project Het Raamwerk in Woerden in verkoop gegaan. In de monumentale fabriekspanden van Defensie-eiland komen 16 cascowoningen die kopers geheel naar eigen wens kunnen indelen en inrichten.

Geheel naar eigen wens in te delen

Marcel Groeneweg, ontwikkelingsmanager bij Blauwhoed: “We zorgen ervoor dat de woningen in de basis gereed zijn om verder in te delen en bewoonbaar te maken. We herstellen de buitenkant van de panden weer in volle glorie. Ook zorgen we ervoor dat de woningen worden geïsoleerd en voorzien van nieuwe deuren en kozijnen. Daarna kunnen de kopers samen met hun eigen architect en aannemer aan de slag om de binnenzijde helemaal naar hun eigen droom te ontwerpen. Een loftinrichting, entresols of werken aan huis, alles is mogelijk.”  

 

Slotstuk van de transformatie van Defensie-eiland

De verkoop van Het Raamwerk markeert het slotstuk van Defensie-eiland. De transformatie van het voormalige defensieterrein naar een rustige woonwijk is al langer gaande. Eerder ontwikkelde De Wasserij CV, de samenwerking tussen Blauwhoed en VORM, plandeel Noord - inmiddels voltooid en bewoond - en plandeel Midden – binnenkort op te leveren. In september dit jaar is de bouw gestart van plandeel Zuid met 71 woningen in verschillende typen. Meer informatie op www.wonenopdefensieeiland.nl.