Verkoopevent Zaterdag 10 oktober
30 september 2020

Verkoopevent Zaterdag 10 oktober

Het doet ons genoegen je hierbij uit te nodigen voor het Verkoopevent van Kombuis te Papendrecht. Je bent van harte welkom op zaterdag 10 oktober 2020 van 11.00 tot 13.00 uur op de (toekomstige) bouwlocatie van Kombuis.

Let op: I.v.m. de geldende Corona-maatregelen kun je echt alleen maar langskomen op het Verkoopevent indien je een tijdsslot hebt gereserveerd. Wij hebben in totaal 4 tijdsloten van ieder 30 minuten, per tijdsslot kunnen wij maar een beperkt aantal personen ontvangen om zo de 1,5 meter afstand te kunnen houden en te voldoen een de Coronamaatregelen.

Dus wacht niet te lang met aanmelden en reserveer hier je tijdslot.

Tijdens het Verkoopevent kun je op de toekomstige bouwlocatie van Kombuis komen kijken en zullen wij een aantal van de nog beschikbare woningen hebben uitzetten, zodat je de grote van deze woningen en de tuinen aan het water alvast kunt ervaren. Daarnaast staan wij natuurlijk ook voor je klaar met de verkoopbrochure, de verkooptekeningen en een lekker bakkie koffie.

________________________________________________________________________________________________________________________

Belangrijke informatie over het bezoek aan de locatie:

In heel Nederland zijn extra maatregelen genomen om verspreiding van COVID-19 (corona) tegen te gaan. De maatregelen zijn erop gericht dat mensen minder contact met elkaar hebben en dat mensen met klachten thuis blijven. Uiteraard werken wij hieraan mee. Wij vragen je dan ook om onderstaande maatregelen op te volgen:

  • Wij vragen je te wachten voor de locatie en pas naar binnen te gaan op het tijdstip dat je het tijdsslot hebt gereserveerd. 
  • Wanneer het door jou gereserveerde tijdslot is afgelopen, dien je de locatie weer te verlaten;
  • Je bent met maximaal 2 volwassen personen welkom. Dit dien je ook aan te geven wanneer je een tijdsslot wilt reserveren;
  • Bij ontvangst geven wij je geen hand en houden wij gepaste afstand (1,5 m).

Gezondheidsklachten:

Wanneer je een tijdsslot hebt gereserveerd en klachten krijgt zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, vragen wij je vriendelijk de reservering te annuleren. Ook wanneer onze medewerkers deze klachten hebben of krijgen worden zij gevraagd niet te komen. Zo beperken we samen de kans op besmetting zoveel mogelijk.