VORM bouwt ‘De Raedt’
26 september 2018

VORM bouwt ‘De Raedt’

VORM heeft groen licht gekregen voor de transformatie van het voormalige Albeda College op de hoek van de statige Heemraadssingel en de levendige Mathenesserlaan in Rotterdam. Na voltooiing zal het gebouw bekend staan onder de naam ‘De Raedt’.

Nadat het uit de jaren ’60 van de vorige eeuw stammende pand tot casconiveau is gesloopt, zal het worden omgebouwd tot een stijlvol wooncomplex, waarin 51 luxe koopappartementen gesitueerd worden. Kopers kunnen vrijwel allemaal beschikken over een eigen berging en parkeerplaats. Het huidige – met Rotterdamse Grandeur ontworpen –gebouw zal met één verdieping worden opgehoogd, waarna er drie fraaie penthouses in worden opgetrokken. Bij oplevering telt ‘De Raedt’ acht woonlagen.

Voor De Raedt hebben VORM Ontwikkeling B.V. en VORM Transformatie en Renovatie B.V. – beide onderdeel van de VORM Holding – een samenwerkingsovereenkomst ondertekend en inmiddels is de voorbereiding in volle gang.

Sinds het druk bezochte evenement ‘start verkoop’ loopt de verkoop van de appartementen goed. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Meer informatie over de woningen is te vinden op de projectpagina.

De oplevering staat vooralsnog gepland in het eerste kwartaal van 2020.