VORM huurt eigen kantoorruimte in Houthaven Amsterdam
6 juni 2018

VORM huurt eigen kantoorruimte in Houthaven Amsterdam

VORM is met 17 projecten volop actief in Amsterdam. De hoofdvestiging is niet naast de deur. Om die reden is er in 2017 een werkruimte in Cruquius Amsterdam gerealiseerd. Zo is er volop aandacht voor de projecten, kan er snel geschakeld worden en wordt het beste resultaat geleverd. VORM verhuist vanuit het Cruquius gebied, omdat daar met de herontwikkeling van het gebied gestart gaat worden en is op zoek gegaan naar nieuwe werkruimte.

Vanaf september2018 huurt VORM in het project Imagewharf een penthouse waar flexwerkplekken voor medewerkers van VORM gerealiseerd worden, daarmee is de geschikte werklocatie gevonden. Op woensdag 6 juni is tijdens de PROVADA het huurcontract ondertekend. Daan van der Vorm, Directeur eigenaar VORM, Fransje Sprunken, Directeur Concepten VORM en Ton van Oosten oprichter van Steengoed en ontwikkelaar van Imagewharf waren hierbij aanwezig.

Naast het kantoor op de Houthaven werken VORM en Steenwell eveneens in een gezamenlijk kantoor in het Werxspoor. Dit is een kantoor waar in de toekomst ook geïnteresseerden geïnformeerd kunnen worden over het gehele project op Oostenburg.

Deze tijdelijke werkomgevingen bewijzen het succes van VORM. Zo nestelt VORM zich op de locaties.