VORM & Inhoud 2021/2022: Uitgesproken VORM
23 december 2021

VORM & Inhoud 2021/2022: Uitgesproken VORM

Met trots presenteren wij de VORM en Inhoud van 2021/2022

Ook dit jaar viel ons relatiemagazine, de VORM & Inhoud, weer op de mat. Dit jaar staat de uitgave in het teken van leefbare wijken met betaalbare, duurzame en slimme woningen. Wij spreken ons hierover uit. Tegelijkertijd werken we eraan. Niet voor niets is het thema dit jaar “Uitgesproken VORM”. Dat zijn wij graag. We laten zien waar we voor staan, hebben lef en doen wat we zeggen. Het kunstwerk van Labrie is de belichaming van ons karakter. Helder, uitgesproken, een tikkeltje revolutionair.

Wij doen wat we beloven. Wij durven de discussie aan te gaan, zolang we maar voor duurzame en betaalbare woningen gaan in een leefbare buurt. Voor iedereen. Samen. Zonder beperkingen, op slimme wijze. Wij gaan daar helemaal voor. In deze VORM & Inhoud lees je hoe wij dit aanpakken, hoe wij het gesprek aan gaan. Wat wij doen, hoe wij dit doen en het belangrijkste: met wie. We kunnen het niet alleen.

Wij zijn VORM. Uitgesproken VORM.

De VORM & Inhoud van 2021/2022 is geheel klimaatneutraal gemaakt en daar zijn we trots op. VORM levert hiermee een extra bijdrage aan CO2-compensatie via het ‘Project Plactic Bank' van de drukkerij. De verpakking is biologisch afbreekbaar,.

Met onze enthousiaste medewerkers en partners staan we ook in 2022 klaar om nog veel mooie, duurzame en betaalbare woningen te maken voor Nederland. We wensen iedereen een gezond 2022.

Bekijk hier de online versie van de VORM & Inhoud 2021/2022