VORM investeert in startups, voor de toekomst van morgen
8 februari 2019

VORM investeert in startups, voor de toekomst van morgen

VORM heeft tijdens de PROVADA FUTURE startup battle 44 innovatieve startups mogen jureren. Norbert Schotte, innovatiemanager bij VORM heeft samen met andere vakgenoten de pitches van de geselecteerde startups beoordeeld. De 20 best beoordeelde startups krijgen een plek op PROVADA FUTURE, waar ze hun product of dienst aan de markt kunnen presenteren. Een uitgelezen kans!

Waarom doen we dit?

VORM streeft ernaar om op het gebied van duurzaamheid en technologie altijd een stap extra te doen, om op die manier een voorbeeldfunctie te vervullen. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om gedreven startups te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Daarom hebben wij geïnvesteerd in Physee Powerwindows, Healthy Workers, Floorplanner en KYP FLOW. Vier startups die perfect aansluiten op waar VORM voor staat: innovatie, vernieuwing en ondernemerschap. Samen met 18 andere startups zijn Healthy Workers & KYP FLOW genomineerd om deel te nemen aan PROVADA FUTURE.

Slim investeren in de toekomst

VORM initieert al 100 jaar vastgoedprojecten op eigen initiatief. ‘De afgelopen jaren richtten wij ons sterk op stedelijke (her)ontwikkeling van gebouwen en omgeving. Uiteraard staat onze eindgebruiker centraal in onze aanpak. Met onze familie van bedrijven beantwoorden we samen met onze partners vragen op het gebied van verstedelijking, mobiliteit en duurzaamheid. Daarom werken we samen met en investeren we in de vooruitstrevende startups, om nieuwe producten en processen te testen en implementeren, vertelt Norbert Schotte.

100 jaar ondernemerschap

Ons 100-jarig bestaan markeert onze organisatie als een blijvertje en daar zijn we trots op. 100 jaar ondernemerschap creëert een nieuwe vibe die de onderneming slagvaardiger maakt dan ooit, in een uitdagende markt met geweldige mogelijkheden. Hoe mooi is het om dit over te brengen op startups, om samen het beste uit onszelf te halen? Winnen als team, dat is wat we doen en blijven doen! – aldus Daan van der VORM, directeur en eigenaar VORM.