VORM partner Holland Metropole aanwezig op Expo Real 2018 München
25 september 2018

VORM partner Holland Metropole aanwezig op Expo Real 2018 München

Als partner van Holland Metropole is VORM aanwezig tijdens de Expo Real 2018 in de Messe te München. Deze vakbeurs vindt plaats van 8 tot en met 10 oktober 2018 en is de grootste op het gebied van vastgoed en vastgoedinvesteringen.

Holland Metropole vertegenwoordigt samen met haar belangrijkste partners de grootste Nederlandse steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. De krachten worden gebundeld op het gebied van vastgoedmarketing. Alle partners presenteren zich aan internationale investeerders en laten zien wat Nederland allemaal te bieden heeft als beste stedelijke regio voor groei en innovatie. VORM heeft een groot aandeel in het ontwikkelen en bouwen van projecten in deze steden en is trots om als partner tijdens de Expo Real aanwezig te zijn.

Den Haag

Bij VORM ligt de focus op binnenstedelijke herstructurering, het creëren van unieke en mooie nieuwe plekken die de stad verrijken. Fransje Sprunken, Directeur VORM Concepten, laat weten: “In Den Haag transformeren wij het kantoor en de hallen van het voormalige Sdu-complex Binckhorst naar appartementen en grondgebonden woningen en wordt de oude hal hergebruikt in Barneveld als logistiek museum. De Binckhorst is nu aan het verkleuren van een bedrijventerrein naar een creatief en stoer hoogstedelijk woon- en werkmilieu". Belangrijk in deze ontwikkeling is het wooncomfort en de levendigheid rondom de havens en op straat. VORM vindt het interessant om te pionieren en voor de troepen uit te lopen en hierin een voorbeeldrol te nemen.

Amsterdam

Deze vorm van pionieren vindt ook plaats in Amsterdam, waar VORM bouwt aan bijvoorbeeld de meest duurzame woontoren: BOLD met zijn gevel van zonnepanelen. Daarnaast zijn de ramen voorzien van Powerwindows waarbij via het glas stroom wordt opgewekt. In het samenspel van de torens op overhoeks, staat deze zwarte toren er straks prachtig bij. De key issue waar we tegenaan lopen in de Holland Metropole is dat we nu woningen nodig hebben en we in de productie toch nog achter lopen. Gelukkig hebben we de verkiezingen achter de rug en vragen we alle nieuwe colleges met ons samen te werken zodat we onze planvoorraad zo snel mogelijk tot ontwikkeling kunnen brengen. We zijn erg blij met de samenwerkende gemeenten zodat we als geheel elkaar kunnen versterken en per deelgebied de juiste dingen kunnen oppakken in werkgelegenheid, leisure & retail en natuurlijk mooie woonplekken voor iedereen.”

Voor meer informatie, kijk op www.hollandmetropole.com.