VORM partner Holland Metropole aanwezig op Expo Real 2019 München
27 september 2019

VORM partner Holland Metropole aanwezig op Expo Real 2019 München

 

Als partner van Holland Metropole is VORM aanwezig tijdens de Expo Real 2019 in de Messe te München. Deze vakbeurs vindt plaats van 7 tot en met 9 oktober 2019 en is de grootste op het gebied van vastgoed en vastgoedinvesteringen.

Holland Metropole vertegenwoordigt samen met haar belangrijkste partners de grootste Nederlandse steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. De krachten worden gebundeld op het gebied van vastgoedmarketing. Alle partners presenteren zich aan internationale investeerders en laten zien wat Nederland allemaal te bieden heeft als beste stedelijke regio voor groei en innovatie. VORM heeft een groot aandeel in het ontwikkelen en bouwen van projecten in deze steden en is trots om wederom als partner tijdens de Expo Real aanwezig te zijn.

Waarde toevoegen
Een leefbare stad maken. Braakliggend terrein omtoveren tot een plek met een verhaal. Waarde toevoegen. Zomaar wat begrippen die de drive van Abdessamed Azarfane, Ester Vrij en Pieter van Fulpen weergeven. Samen vormen ze het leidinggevend team van de afdeling Concepten, dat binnen VORM verantwoordelijk is voor nieuwe ontwikkelingen in de grootste Nederlandse steden.

Een mooie uitdaging, stelt Pieter van Fulpen. ‘Er liggen enorme bouwopgaves waar wij als ontwikkelaar veel in kunnen betekenen. Er moeten in korte tijd heel veel woningen gebouwd worden. Dat vraagt om creatieve oplossingen. Wij hebben die in huis. We hebben de afgelopen jaren al het nodige laten zien, en we willen onze deskundigheid graag inzetten om nog meer mooie ontwikkelingen te realiseren. Recent heeft de Gemeente Amsterdam ‘De Puls’ van VORM Ontwikkeling geselecteerd als winnend concept in de selectieprocedure voor een nieuw gebouw van circa 58.000m2 op het nu nog braakliggende terrein tussen de A10 en de sportvelden van SC Buitenveldert in Zuidas. Daar zijn we waanzinnig trots op en het is een resultaat van een intense samenwerking met onze partijen. Tijdens de EXPO REAL vertellen we er graag alles over’

Voor meer informatie, kijk op www.hollandmetropole.com of blader het Holland Metropole magazine alvast eens door.