VORM schenkt Duingeest in Monster een AED
25 maart 2019

VORM schenkt Duingeest in Monster een AED

Stichting AED Westland heeft dinsdag 5 maart een nieuwe AED in ontvangst genomen. Het levensreddende apparaat is geschonken door VORM. De buitenkast van de AED is geschonken door de Hartstichting. De nieuwe AED wordt geplaatst in de door VORM gerealiseerde nieuwbouwwijk Duingeest in Monster, een nieuwbouwproject in opdracht van BPD.

Dankzij deze nieuwe AED in deze nieuwe woonwijk, kunnen buurtbewoners worden gereanimeerd bij een hartstilstand door middel van een elektrische schok. Een mooi voorbeeld waarmee VORM laat zien niet alleen huizen te bouwen, maar ook nadenkt over het welzijn en veiligheid van de nieuwe bewoners.

"Wij vinden veiligheid erg belangrijk. Niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor de nieuwe bewoners en omwonenden van de wijken die wij bouwen. Hier nemen wij graag onze verantwoordelijkheid. Met deze AED kunnen we mensenlevens redden. Ons hogere doel is het creëren van woongeluk. Veiligheid is hier een cruciaal onderdeel van." - vertelt Ad van de Graaf, Adjunct Directeur van VORM 6D Wonen. 

De nieuwe AED wordt bevestigd aan de woning van familie Drankier, aan de Tweetandschelp 26.
In Monster hangen nu zes AED’s in buitenkasten. Een zevende exemplaar wordt binnenkort geplaatst.