VORM viert 100-jarig jubileum op de PROVADA
29 mei 2019

VORM viert 100-jarig jubileum op de PROVADA

Dat VORM aanwezig is op de PROVADA – hét jaarlijks ontmoetingspunt van de vastgoedbranche – is een gegeven. Dit jaar staat volledig in het teken van het 100-jarig jubileum van VORM, dus onze aanwezigheid op de PROVADA belooft een feest te worden.


Op 4, 5 en 6 juni treffen – in de Amsterdam RAI – ontwikkelaars, beleggers, consultants, financiers, woningcorporaties, eindgebruikers en gemeenten elkaar in een professionele omgeving om plannen, ideeën en visies met elkaar te delen. Met meer dan 300 standhouders en ruim 22.000 bezoekers is PROVADA één van Europa’s grootste vastgoedevenementen.

Stand van VORM

De stand van VORM is, net als vorig jaar, te vinden in hal 12, stand 09 (plattegrond). Maak  kennis met de 100-jarige geschiedenis van VORM, project Oostenburg in virtual reality, de veelzijdige projectportefeuille en interessante gesprekspartners van VORM. Ook zijn er twee indrukwekkende maquettes aanwezig van VORM-projecten De Binckhorst en woontoren Binck Blocks die in Den Haag gaan verrijzen. Kortom, ons volle programma en mooie stand met veel  ‘eye candy’ zijn zeker de moeite waard om voor langs te komen! Ook ben je van harte welkom op  de borrel.

 • VORM borrel: dinsdag 4 juni; 17.00 tot 19.00 uur


Area branding

VORM is zich als geen ander bewust van trends op het gebied van gebiedsontwikkeling zoals ‘area branding’. Onze collega Fransje Sprunken, directeur VORM Concepten, is gastspreker bij de themabijeenkomst ‘Nieuwe concepten voor de stad; Area Branding’ en deelt onze inzichten rondom de gebiedsontwikkeling van Alphen aan de Rijn.

 • Themabijeenkomst: ‘Nieuwe concepten voor de stad; Area Branding’
 • Woensdag 5 juni; 1215 – 13.15 uur


PROVADA FUTURE

Vorig jaar de introductie van ons innovatieve procesoptimalisatie programma KYP FLOW gemist? Niet getreurd, want op de PROVADA FUTURE stand ga je met ons in gesprek over KYP FLOW en de mogelijkheid om jouw bedrijfsprocessen volledig te digitaliseren en te optimaliseren.

 • Sessie: Hoe KYP FLOW uw proces kan verbeteren
 • Dinsdag 4 juni; 11.15 – 11.45 uur

VORM investeert graag in innovaties, PowerWindows is hier een mooi voorbeeld van. Voor project BOLD gingen wij in zee met startup Physee die een raam ontwikkelde met ingebouwde zonnecellen om elektrische energie op te wekken. Kom tijdens de presentatie van VORM, Physee en NEPROM meer te weten over de techniek en financiële aspecten van de PowerWindows.

 • Sessie: VORM i.s.m. NEPROM PowerWindows!
 • Dinsdag 4 juni; 15.00 – 16.00 uur

PROVADA FUTURE
is het platform voor trends en innovaties met impact binnen de bouw- en vastgoedsector.


JONG TALENT

Tijdens de PROVADA kun je dit jaar 3e en 4e jaars studenten spotten, ook op onze stand. Het Hogenscholenproject heeft als doel jong talent in contact te brengen met de spelers in de vastgoedbranche en visa versa. VORM werkt hier graag aan mee en heeft een virtual reality beleving van project Oostenburg in de aanbieding en de presentatie van PROVADA FUTURE, betreffende KYP FLOW: VORM het (bouw)proces.


StiB Award 2019

VORM Ontwikkeling, onderdeel van VORM, maakt met het project Noordgebouw samen met partner Dura Vermeer kans op de StiB Award 2019. De initiatiefnemers van de Steden in Beweging (StiB) hebben vier projecten genomineerd, namelijk: 

 • Noordgebouw in Utrecht (Dura Vermeer en VORM Ontwikkeling)
 • Imagewharf in Amsterdam (Steengoed, Imagewharf)
 • Cultuurcentrum Zinder in Tiel (Gemeente Tiel, De Zwarte Hond, Gebr. Van Kessel, Van Hattum en Blankevoort, Stam + De Koning, Homij Technische Installaties en Facilicom Services Group)
 • Rhapsody in West in Amsterdam (SBB – M.J. de Nijs, Tangram Architekten).

 • De uitreiking vindt plaats in de stand 12-22 van Syntrus Achmea Real Estate & Finance
 • Donderdag 6 juni; 13.00 - 14.00 uur

 

Wij kijken er naar uit je te begroeten op de PROVADA