VORM voor de 3e keer genomineerd voor FD Gazellen Award
16 oktober 2017

VORM voor de 3e keer genomineerd voor FD Gazellen Award

Afgelopen weekend kon niet beter beginnen. We werden op vrijdag 13 oktober verrast met een telefoontje van het Financiële Dagblad waarbij we gefeliciteerd werden met het behalen van de FD Gazellen Award. Ieder jaar reikt Het Financiële Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. En we zijn er bijzonder trots op dat we ook dit jaar genomineerd zijn! Op donderdag 14 november in Leiden, mogen we wederom een award in ontvangst nemen en strijden we opnieuw voor de Gouden Gazellen.

Successen door samenwerking

De successen zijn het resultaat van de samenwerking tussen andere sterke en innovatieve partijen en onze betrokken medewerkers. Samen kunnen we dichter op de ontwikkelingen van de huidige markt zitten en de klantwensen nog beter realiseren. Een speciale dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de groei van VORM. Kijkend naar de toekomst zijn we ons er zeker van bewust dat de markt blijft veranderen. De klant vraagt steeds meer van ons. Hierin blijven we ons verbeteren, waarbij onze passie voor bouwen en ontwikkelen de drijvende kracht is met een scherp oog voor innovatie en duurzaamheid.

FD Gazellen Award

De FD Gazellen Awards zijn een jaarlijks terugkerende prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alle ondernemingen die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald, winnen een FD Gazellen Award. De bedrijven met de hoogste groei per categorie per provincie winnen een Gouden Gazelle. Dit wordt bekend gemaakt tijdens de uitreiking in Leiden. Tot die tijd blijft het nog even spannend, maar genieten we nu al van deze prachtige waardering en erkenning die we hier mee behaald hebben.