We gaan starten met de bouw!
6 oktober 2020

We gaan starten met de bouw!

Wij zijn blij u te kunnen vertellen dat we binnenkort kunnen gaan starten met de bouw van Park Avenue. We hebben inmiddels voldoende woningen verkocht en tevens zal de omgevingsvergunning binnen nu en 2 weken door de gemeente Utrecht worden verleend. De omgevingsvergunning ligt vanaf het moment dat deze wordt verleend 6 weken ter inzage waarbij de mogelijkheid bestaat tot het indienen van een bezwaar. Uitgaande dat er deze periode géén bezwaren binnenkomen op de omgevingsvergunning bij de gemeente Utrecht, verwachten wij omstreeks week 48 een onherroepelijke omgevingsvergunning.

 

Voorafgaand aan de levering van de grond eind November aan VORM, zal de gemeente Utrecht eind Oktober / begin November de bouwlocatie gaan vrij maken van alle tijdelijk opslag. De verwachting is dat vervolgens vanaf December 2020 de grondtransporten bij de notaris kunnen gaan plaatsvinden en dat de aannemer in Februari 2021 zal gaan starten met de bouw van Park Avenue!

 

Op bijgaande foto ziet u de voortgang van de bouw van De Parkwachter en tevens ook al de toekomstige bouwplaats van Park Avenue weergegeven.