Woonevent Houthaven nieuwbouw
10 oktober 2017

Woonevent Houthaven nieuwbouw

Een weergaloze woonplek in Amsterdam, autoluw, groen, duurzaam, dicht bij de binnenstad en aan het water van het IJ. Dat is de Houthaven. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn om hier te wonen? Kom dan donderdag 19 oktober naar het Woonevent Houthaven, in de Brede School in de wijk zelf (Revaleiland 1b, Amsterdam). Tussen 17.00 en 20.00 uur presenteert ontwikkelaar VORM daar drie nieuwbouwprojecten: Nieuw Amsterdams Wonen, LIFE en Narva Eiland West.

Niet-alledaags wonen doe je in Nieuw Amsterdams Wonen
Niet-alledaags wonen in Amsterdam. Het kan in Nieuw Amsterdams Wonen in de Houthaven. Dit nieuwbouwproject op Revaleiland krijgt 93 nieuwbouw koopwoningen. Het gebouw wordt carré-vormig, in de baksteen-stijl van de Amsterdamse School. Nieuw Amsterdams Wonen krijgt zes woonlagen en een fraaie binnentuin met patio’s en terrassen. Onder de woningen komt een parkeergarage, waar je ook je individuele berging hebt. Het aanbod bestaat uit patiowoningen, stadswoningen, appartementen en penthouses. Veel variatie dus, ook in de woonoppervlaktes. Die lopen uiteen van circa 88 tot ongeveer 270 (!) vierkante meter. De prijzen beginnen bij 454.993 euro (v.o.n.), inclusief twee jaar erfpachtcanon. Meer informatie is te vinden op www.nieuwamsterdamswonen.nl.

LIFE: nieuwbouw woningen voor mensen met allerlei leefstijlen
Ook nieuwbouwproject LIFE komt op Revaleiland. Het weidse panorama hier kleurt iedere dag anders. Wonen in LIFE betekent niets missen van de opwinding van de grote stad, terwijl je je altijd weer kunt terugtrekken in de rust van je woning. Een bont palet van mensen voelt zich thuis in LIFE. Mensen met allemaal hun eigen opvattingen, leefstijlen, ideeën en behoeften. Ook dit gebouw krijgt de fraaie baksteen-architectuur van de Amsterdamse School. Het aanbod bestaat uit stijlvolle en klimaat-neutrale appartementen, dubbele benedenwoningen, portiekwoningen en penthouses, rondom een fraaie binnentuin. Onder het gebouw komt een parkeergarage. De woonoppervlaktes variëren van 72 tot 142 vierkante meter. Meer informatie is te vinden op www.vorm.nl/life. Daar vind je ook informatie over de duurzaamheidshypotheek, met rentes tot wel 1,55 procent, 10 jaar vast.

Herenhuizen Narva Eiland West: ruimte gebruiken zoals jij dat wilt
Een praktijk aan huis? Een ruimte voor de nanny? Een grote speelkamer. Of gewoon voldoende kamers en badkamers voor een groot gezin? Het kan allemaal in de riante herenhuizen van nieuwbouwproject Narva Eiland West. Hier vind je nieuwbouw woningen van ruim 200 vierkante meter, pal aan het water, met tuin en terras. Toch woon je hier midden in de stad. Met een enorm souterrain zijn de herenhuizen klassieke woningen in een modern jasje. Je hebt genoeg ruimte en kamers om de indeling te kiezen die jij wilt. Het centrale punt in deze huizen is de grote woonkamer met woonkeuken. Zoals het hoort in een echt gezinshuis. En hoe heerlijk is het om op een zwoele zomeravond nog even met je bootje het IJ op te varen? De prijzen? Vanaf 1.130.177 euro (v.o.n.), inclusief twee jaar indexcanon erfpacht. Meer informatie staat op www.amsterdamhouthaven.nl

Bron: Amsterdam Woont