Zaterdag 17 juni 2017 BOLD APARTMENTS AMSTERDAM KICK-OFF
7 juni 2017

Zaterdag 17 juni 2017 BOLD APARTMENTS AMSTERDAM KICK-OFF

De Kick-off vindt plaats op zaterdag 17 juni 2017 tussen 11.00 en 14.00 uur in The Loft in de A’DAM-Toren op de 16e etage (Overhoeksplein 1, Amsterdam).

Ter plaatse zullen wij de geheimen van deze nieuwe Amsterdamse woontoren onthullen. Ook zullen wij dan uitleggen hoe u in aanmerking kunt komen voor een woning in BOLD.

Eyecatcher aan het IJ
Aan de skyline van Amsterdam, direct achter het Centraal Station, verrijst BOLD. Bijna 80 meter hoog. Onderscheidend, gemaakt met lef, voor mensen die durven. Een gebouw met karakter. Markant door zijn krachtige hightech uitstraling. BOLD zet de toon voor de toekomst door het visueel-esthetisch gebruik van zonnepanelen. Deze duurzame woontoren zit bovendien vol technische snufjes voor optimaal woongenot.

Overhoeks is het nieuwe hart van de hoofdstad, achter Centraal Station, aan het IJ wordt vanaf begin 2018 de duurzame woontoren BOLD gerealiseerd. Hierin worden 143 exclusieve én luxe koopappartementen gerealiseerd met uniek uitzicht over oude stadscentrum en de weidse IJ omgeving. De woontoren zal in totaal 24 verdiepingen tellen!

Het complex wordt voorzien van een gym met sauna, bioscoop-/theaterzaal, gastenkamers, extra bergruimten en privé wijnkelders. De woningen worden naar wens met world class afwerking opgeleverd.

Klaar voor de toekomst in BOLD. In BOLD staat u niet alleen vooraan bij de grootstedelijke ontwikkeling van Amsterdam, maar ook op het gebied van duurzaam wonen op hoogte en technische gadgets en services die het leven veraangenamen. Zo kunt u zorgeloos en comfortabel wonen en genieten van alles wat uw nieuwe woonomgeving te bieden heeft.
 

Luxe appartementen en waanzinnige penthouses
U kunt in totaal kiezen uit 11 verschillende appartementen met variërende woonoppervlaktes van ca. 80 tot 167 m2. Iedere woning heeft één of meerdere prachtig afgewerkte buitenruimten van royaal formaat. Er zijn 136 koopappartementen beschikbaar en 7 unieke penthouses (in 6 verschillende types). De penthouses zijn substantieel groter (tot 300 m2) en bestaan uit twee woonlagen met prachtige vides, die voor veel licht en prachtige zichtlijnen zorgen.

www.vorm.nl/bold