One MilkyWay
CENTRAAL, IN EEN BRUISENDE OMGEVING

Locatie

One MilkyWay komt vlakbij de gezellige Binckhaven met waar onder andere Mama Kelly, Kompaan en de Caballero Fabriek bekende plekken zijn. Ontspannen kan op loopafstand in het Waterfrontpark of natuurlijk in het schitterende eigen groene dakpark op het dak van de parkeergarage! 

En met de fiets ben je zo in het centrum van Den Haag of Voorburg om gezellig te winkelen. Lekker zonnen, uitwaaien of surfen op het strand kan natuurlijk ook. Maar denk ook aan andere activiteiten op het water: met een sloep of kano kan je heel leuk varen over De Vliet. 

Of als je plannen buíten de stad hebt: NS-Stations Voorburg, Hollands Spoor en Den Haag Centraal liggen op enkele minuten fietsen. En de nieuwe Rotterdamsebaan of de vertrouwde Utrechtsebaan brengen je zo naar de A4 en A13 of A12. 

Wonen op een fantastische plek in Den Haag met alle voorzieningen in de buurt? Dan is One MilkyWay echt iets voor jou! 

Bekijk de locatiechecker en situatieschets en lees meer over leuke plekken rond One MilkyWay.

Bereken je reistijd

Vervoer
  • Lopen Lopen
  • Fietsen Fietsen
  • Auto Auto
  • Openbaar vervoer OV
Maximale afstand

Faciliteiten tonen

Wie zijn de buren?

One MilkyWay naast de gezellige Binckhaven

In en rond de Binckhaven vind je tal van leuke plekken. Bekend zijn natuurlijk de terassen en bars van Mama Kelly en Kompaan. En ook bedrijfsverzamelgebouw de Caballero Fabriek; waar het vroeger draaide om sigaretten, ademt het hier nu bedrijvigheid op het gebied van multimedia, grafisch ontwerp, fotografie, reclame, ICT, communicatie, evenementen en architectuur. Daarnaast is er nog De Besturing waar artiesten, kunstenaars en ontwerpers een collectief vormen en vanaf zomer 2022 opent De Titaan haar deuren. 

Of ga actief aan de slag bij Surfpoel op een golf in 's werelds eerste indoor wave pool of op een SUP. Vanaf hier 'sup' je zo naar het centrum of De Vliet. Aansluiten bij watersportverening De Vlietstreek met eigen drijvend clubhuis kan ook. 

En dan is MOOOF begin 2021 verhuisd waardoor het nu om de hoek ligt van One MilkyWay. MOOOF is een community voor muziek, dans en sport. Aangevuld met (para)medici en andere diensten. Een unieke en bruisende hub met een kleine 200 nieuwe en bestaande bedrijven. Van hip-hopstudio’s tot martial arts, van rollerskatebaan tot opera, van fysiotherapeuten of kapper tot een werkplaats voor muziekinstrumenten en zelfs een uniek Frans restaurant. 

Kortom, er is echt genoeg te doen rondom One MilkyWay. In de verschillende creatieve hotspots in het gebied vind je onder andere (bachata) dansscholen, yoga lessen en galleries. En het wordt alleen maar leuker! 

Bekijk de situatieschets hier in het groot. 

 

Elke dag genieten van deze dynamische buurt met de haven, de stad dichtbij en volop verrassende leuke plekjes om af te spreken?

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in