Hoekappartementen

  • 595.000 - 630.000,-
  • 116 m² - 129 m²

Je woning

De meeste hoekappartementen bevinden zich op de tweede tot en met de vijfde verdiepingen, maar er zit er ook een op de begane grond. De woonoppervlaktes van de hoekappartementen variëren van ca. 116 m2 tot ca. 128 m2. Alle hoekappartementen hebben een ruime woonkamer met keuken, drie slaapkamers, een complete badkamer en apart toilet. Het terras dat direct grenst aan de woonkamer kijkt uit over het rijkelijke groen van het nieuwe Park Leeuwesteyn. De techniscche installatie en de insluitingen voor de wasmachine bevinden zich in de berging. De hoekappartementen in Park Avenue zijn luxe uitgevoerd en bereikt u via de liften of trappenhuizen in het gebouw.

De hoekappartementen op de tweede tot en met de vijfde verdieping zullen namelijk worden uitgevoerd met een extra groot balkon van ca. 20,0 m2. Met de ligging op het Zuid-Oosten wordt dat heerlijk genieten uitkijkend over Park Leeuwesteyn.

De hoekappartementen zijn beschikbaar vanaf € 595.000,- v.o.n.
De v.o.n.-prijzen zijn exclusief een parkeerplaats á € 25.000,-
De gegevens die jij hieronder invoert worden niet opgeslagen. Je wordt dus niet benaderd. Dit is een veilige calculator

Wat wordt mijn maandlast?

€0,- Bruto

Bereken jouw maandlast

Wat kan ik lenen?

Bekijk leencapaciteit
  • Wat kan ik lenen?

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in

Prijslijst Hoekappartementen

Kavel Status Woonopp. Kamers Plattegrond Prijs
12 Verkocht 116 m2 4
13 Te Koop 129 m2 4 € 600.000
22 Optie (koop) 128 m2 4 € 595.000
23 Optie (koop) 129 m2 4 € 610.000
32 Te Koop 128 m2 4 € 605.000
33 Optie (koop) 129 m2 4 € 620.000
42 Verkocht 128 m2 4
43 Tekenafspraak 129 m2 4 € 630.000
50 Te Koop 128 m2 4 € 625.000

Wil je alle downloads bekijken van dit project?

Bekijk alle downloads

Kenmerken

  • Wil je lagere woonlasten?
  • Een parkeergarage?
  • Wat zijn de extra’s?
Wil je lagere woonlasten?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Wil je lagere woonlasten?

Klaar voor de toekomst. Dat is uw nieuwe appartement in Park Avenue dankzij een zeer duurzaam en energiezuinig klimaatsysteem. Met als groot voordeel: meer comfort tegen een lager tarief. Dit klimaatsysteem wordt geleverd en geëxploiteerd door Next NRG. Uw toekomstige leverancier van verwarming, koeling en een comfortabel binnenklimaat. Zo bestaat het klimaatsysteem uit vier componenten, die samen zorgen voor verwarming en koeling, ventilatie, tapwater en duurzame stroom.

Snel stijgende energierekeningen? Toekomstige investeringen wegens verduurzamingseisen?
Niet als u een appartement in Park Avenue koopt. Omdat het appartement uitgevoerd is met een compleet arsenaal aan energiebesparende voorzieningen, zullen u totale woonlasten fors lager zijn. Het lastenverschil met een bestaande appartement of een minder energiezuinigere nieuwbouwappartement zal in de toekomst alleen maar toenemen. Met de koop van dit appartement gaat u dus meer geld overhouden voor de leuke dingen in het leven.

Een parkeergarage?

Parkeren in Park Avenue is meer dan even een ondergrondse parkeergarage in- en uitrijden. Omdat de ruimte schaars is, wordt er gebruik gemaakt van een parkeerliftsysteem. Hieronder legt Car Parkers Nederland uit hoe dat in z’n werk gaat.

''De eenvoudigste manier om parkeercapaciteit te verdubbelen, is om auto’s boven elkaar te stapelen en dat is precies wat we met een semiautomatisch parkeersysteem in Park Avenue gaan doen. Het systeem staat in een parkeerput. De eerste gebruiker rijdt op een platform, de tweede gebruiker laat het platform stijgen en parkeert eronder. Als de bovenste gebruiker wilt uitparkeren, kan hij het systeem laten dalen. Zodoende zijn beide parkeerplaatsen onafhankelijk van elkaar te gebruiken. Dit parkeersysteem is van het Duitse bedrijf WÖHR en wordt wereldwijd toegepast. Car Parkers is ruim 25 jaar de vertrouwde partner van WÖHR in Nederland''.

Bekijk op de website van Park Avenue ook de video met daarin het parkeersysteem uitgelegd.

Een parkeergarage?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven
Wat zijn de extra’s?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Wat zijn de extra’s?

Een woning koopt u niet elke dag, daarom begeleiden de kopersbegeleiders van Park Avenue u van A tot Z tijdens het bouwproces. Er is volop keus in producten en trends op het gebied van bijvoorbeeld keukens, sanitair en tegelwerk. Zo is er veel ruimte om het appartement naar eigen hand te zetten en uw eigen sfeer te creëren. Vrijheid, wie is daar nu niet naar op zoek?

Keuken
Bij Park Avenue is ervoor gekozen om de woningen zonder een keuken op te leveren. U bent dus vrij in de keuze voor uw keuken. Onze projectleverancier zet de deuren graag voor u open. Uiteraard kunt u ook naar uw eigen leverancier, zij kunnen na oplevering van uw woning de keuken direct plaatsen.

De badkamer
Uw persoonlijke domein in huis. Een plaats waar u even helemaal uzelf kunt zijn. Om ’s morgens aangenaam te ontwaken, of ’s avonds fijn te ontspannen na een intensieve dag. De badkamer is standaard al compleet afgewerkt met fraai tegelwerk, luxe sanitair en accessoires. Maar het kan uiteraard ook worden aangepast aan uw eigen wens. Zie de separate brochure van het sanitair en het tegelwerk voor wat standaard wordt toegepast in uw appartement in Park Avenue.