Penthouses

  • 799.500 - 815.500,-
  • 130m²

Je woning

De penthouses bevinden zich op de zesde verdieping van Park AVenue en hebben prachtige hoge plafonds – van ca. 3 meter – en een bijzonder uitzicht op zowel de stad als de groene zone aan de zuid- en westzijde van Park Avenue. Dat maakt ook deze penthouses met een woonoppervlakten van ca. 130 m2 bijzonder
en uniek voor Utrecht. Deze penthouses hebben een zeer riante woonkamer met prachtige leefkeuken, twee slaapkamers en een zeer ruime badkamer. Alle penthouses beschikken over zeer ruime terrassen die uitkijken over het prachtige nieuwe Park Leeuwesteyn.

De penthouses zijn beschikbaar vanaf € 799.500,- v.o.n.
De v.o.n.-prijzen zijn exclusief een parkeerplaats á € 25.000,-
De gegevens die jij hieronder invoert worden niet opgeslagen. Je wordt dus niet benaderd. Dit is een veilige calculator

Wat wordt mijn maandlast?

€0,- Bruto

Bereken jouw maandlast

Wat kan ik lenen?

Bekijk leencapaciteit
  • Wat kan ik lenen?

Heeft u interesse in dit project?

Schrijf u in

Prijslijst Penthouses

Kavel Status Woonopp. Kamers Plattegrond Prijs
52 Te Koop 130 m2 3 € 799.500
53 Te Koop 130 m2 3 € 815.500
54 Optie (koop) 130 m2 3 € 799.500

Wil je alle downloads bekijken van dit project?

Bekijk alle downloads

Kenmerken

  • Wilt u lagere woonlasten?
  • Een parkeergarage?
  • Wat zijn de extra’s?
Wilt u lagere woonlasten?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Wilt u lagere woonlasten?

Klaar voor de toekomst. Dat is uw nieuwe appartement in Park Avenue dankzij een zeer duurzaam en energiezuinig klimaatsysteem. Met als groot voordeel: meer comfort tegen een lager tarief. Dit klimaatsysteem wordt geleverd en geëxploiteerd door Next NRG. Uw toekomstige leverancier van verwarming, koeling en een comfortabel binnenklimaat. Zo bestaat het klimaatsysteem uit vier componenten, die samen zorgen voor verwarming en koeling, ventilatie, tapwater en duurzame stroom.

Snel stijgende energierekeningen? Toekomstige investeringen wegens verduurzamingseisen?
Niet als u een appartement in Park Avenue koopt. Omdat het appartement uitgevoerd is met een compleet arsenaal aan energiebesparende voorzieningen, zullen u totale woonlasten fors lager zijn. Het lastenverschil met een bestaande appartement of een minder energiezuinigere nieuwbouwappartement zal in de toekomst alleen maar toenemen. Met de koop van dit appartement gaat u dus meer geld overhouden voor de leuke dingen in het leven.

Een parkeergarage?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Een parkeergarage?

Parkeren in Park Avenue is meer dan even een ondergrondse parkeergarage in- en uitrijden. Omdat de ruimte schaars is, wordt er gebruik gemaakt van een parkeerliftsysteem. Hieronder legt Car Parkers Nederland uit hoe dat in z’n werk gaat.

''De eenvoudigste manier om parkeercapaciteit te verdubbelen, is om auto’s boven elkaar te stapelen en dat is precies wat we met een semiautomatisch parkeersysteem in Park Avenue gaan doen. Het systeem staat in een parkeerput. De eerste gebruiker rijdt op een platform, de tweede gebruiker laat het platform stijgen en parkeert eronder. Als de bovenste gebruiker wilt uitparkeren, kan hij het systeem laten dalen. Zodoende zijn beide parkeerplaatsen onafhankelijk van elkaar te gebruiken. Dit parkeersysteem is van het Duitse bedrijf WÖHR en wordt wereldwijd toegepast. Car Parkers is ruim 25 jaar de vertrouwde partner van WÖHR in Nederland''.

Bekijk hier ook de video met daarin het parkeersysteem uitgelegd.

Wat zijn de extra’s?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Wat zijn de extra’s?

Een woning koopt u niet elke dag, daarom begeleiden de kopersbegeleiders van Park Avenue u van A tot Z tijdens het bouwproces. Er is volop keus in producten en trends op het gebied van bijvoorbeeld keukens, sanitair en tegelwerk. Zo is er veel ruimte om het appartement naar eigen hand te zetten en uw eigen sfeer te creëren. Vrijheid, wie is daar nu niet naar op zoek?

Keuken
Bij Park Avenue is ervoor gekozen om de woningen zonder een keuken op te leveren. U bent dus vrij in de keuze voor uw keuken. Onze projectleverancier zet de deuren graag voor u open. Uiteraard kunt u ook naar uw eigen leverancier, zij kunnen na oplevering van uw woning de keuken direct plaatsen.

De badkamer
Uw persoonlijke domein in huis. Een plaats waar u even helemaal uzelf kunt zijn. Om ’s morgens aangenaam te ontwaken, of ’s avonds fijn te ontspannen na een intensieve dag. De badkamer is standaard al compleet afgewerkt met fraai tegelwerk, luxe sanitair en accessoires. Maar het kan uiteraard ook worden aangepast aan uw eigen wens. Zie de separate brochure van het sanitair en het tegelwerk voor wat standaard wordt toegepast in uw appartement in Park Avenue.