Parktorens vogelvlucht
Inschrijfformulier Pre-Sale

 
Tijdens de Pre-Sale kun je een afspraak maken met onze eigen Sales- en Hypotheekdivisie, VORM Sales & Finance, voor een kennismakingsgesprek. Aan het einde van dit kennismakingsgesprek kunnen er 3 uitkomsten zijn:
 
  • Je kunt of wilt niet verder met de woning omdat je óf de maandlasten te hoog vindt óf omdat je de benodigde hypotheek voorzienbaar niet kunt krijgen/niet vastgesteld kan worden of je de benodigde hypotheek kunt krijgen;
  • Je kunt je opgeven als voorrangskandidaat;
  • Je kunt één van de woningen van je keuze reserveren door middel van een reserveringsovereenkomst, uiteraard alleen maar als deze woning op dat moment nog niet gereserveerd is door een eerdere kandidaat.
Het is niet mogelijk vóór het gesprek met VORM Sales & Finance te reserveren. Heb je de gedachte óm te reserveren, is het dus zaak zo spoedig mogelijk het gesprek aan te gaan met VORM Sales & Finance. Het is sowieso verstandig om vóór het gesprek (wij vragen dat ook op ons inschrijfformulier) álle woningen in ons project aan te geven waarin je geïnteresseerd bent.

Voor alle duidelijkheid: Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Meer weten? Bel 0186-618777 en vraag naar Michel of Richard. Dit zijn jouw Specialisten voor Parktorens. Je kunt Michel of Richard ook mailen: m.kion@vorm.nl of r.stolwijk@vorm.nl.
 
De in dit formulier ingevulde gegevens en de eventueel nader te overleggen gegevens worden opgenomen in de door ons gevoerde administratie en zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld.


 
Pagina: vorige 1 2 3 4 5 volgende