Ramatuelle vrijstaande villa

  • 312m²
  • 178m²

Je woning

Optimale rust in vrijstaande villa Ramatuelle. Hier bepalen de details de uitstraling. Ramatuelle biedt u een riante woonkamer met open keuken waarbij u kunt experimenteren met de meubelopstelling. Natuurlijk past bij een vrijstaande woning met deze karakteristieken een ruime tuin, een woonoppervlakte van maar liefst ca. 179 m2 en 4 ruime slaapkamers op de 1e verdieping.

Kenmerken

De gegevens die jij hieronder invoert worden niet opgeslagen. Je wordt dus niet benaderd. Dit is een veilige calculator

Wat wordt mijn maandlast?

€0,- Bruto

Bereken jouw maandlast

Wat kan ik lenen?

Bekijk leencapaciteit
  • Wat kan ik lenen?

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in

Prijslijst Ramatuelle vrijstaande villa

Kavel Status Woonopp. Kamers Plattegrond Prijs
36 Verkocht 178 m2 5

Wil je alle downloads bekijken van dit project?

Bekijk alle downloads

Kenmerken

  • Tijdloze luxe
Tijdloze luxe

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Tijdloze luxe

Fraaie bakstenen gevels, overstekende dakgoten, houten Haagsche veranda’s, flauwe dakhellingen, verspringend metselwerk en aantrekkelijke kapitelen. De authentieke details van de smaakvolle Haagsche architectuur ziet u in de woningen overal terug. In Vroondaal, achter de duinen, komen deze chique sfeerbepalende en tijdloze jaren dertig elementen goed tot hun recht.

De twee-onder-één-kapwoningen zijn ontworpen in meerdere types. De riante herenhuizen zijn zelfs beschikbaar met veranda. De vrijstaande villa’s hebben ook deze karakteristieke details en bieden een zee aan ruimte. Kortom: laat u verrassen door de kwaliteit in afwerking.