Sandt2: Laat de voorpret beginnen!

Sandt2: Laat de voorpret beginnen!

Doe alvast inspiratie op voor de inrichting van je nieuwe woning.

De woningen in Sandt fase 2 zijn nog niet in aanbouw en het duurt daarom nog even voordat je echt kunt gaan verhuizen.  Gelukkig is het nooit te vroeg om te beginnen met de voorpret. Want als je straks je huis gaat inrichten, is het natuurlijk leuk om al online te kijken wat voor mooie nieuwe meubels er zijn. Nieuwsgierig geworden naar de woontrends voor 2020? Wij hebben alvast wat websites op een rijtje gezet waar je terecht kunt voor een flinke dosis inspiratie:


#1 Roomed
Hier vind je o.a. handige interieur adviezen en tips voor je hele huis.


#2 Stijlvolstyling
Huis inrichten? Laat je inspireren! Meer dan 1000 blog's vol interieuradvies, woontrends, tuin, interieur inspiratie, lifestyle, kinderkamer & groen wonen.


#3 Inrichting-huis.com
Op zoek naar leuke interieur ideeën voor het inrichten van jouw huis? Hier vind je de leukste binnenkijkers, handige interieur tips en originele wooninspiratie!


#4 Mylovelyhome
Behalve heel veel inspiratie vind je hier ook leuke artikelen vol informatie over de nieuwste woontrends en hoe je deze op een eenvoudige manier zelf in je interieur kunt opnemen.


#5 Thestylebox
Al hun design en interieur ideeën delen de vier bloggers van The Style Box met je. Ze inspireren je graag met originele en laagdrempelige interieur ideeën, DIY projecten en de laatste trends.

 

 

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in