Bouwnummer 67

Cavallo twee-onder-één-kapwoning

  • 218m²
  • 165m²
  • 6

Je woning

Twee-onder-één-kap villa Cavallo kenmerkt zich door zijn iconische puntgevel. Door deze gevel heb je in de woning ca. 165 m2 aan ruimte om uitgebreid in te leven. Geniet optimaal van de royale woonkamer met open leefkeuken.
Op de 1e verdieping vind je in de basis al vier ruime slaapkamers en een badkamer waar plek is voor een bad én douche!
De vijfde slaapkamer bevindt zich op de 2e verdieping, waar ook nog een zeer ruime vrij in te delen zolder is en een praktische ruimte voor de wasmachine,
Maak ook optimaal gebruik van de berging én oprit waardoor er ruimte is voor maar liefst twee auto's!


De gegevens die jij hieronder invoert worden niet opgeslagen. Je wordt dus niet benaderd. Dit is een veilige calculator

Wat wordt mijn maandlast?

€0,- Bruto

Bereken jouw maandlast

Wat kan ik lenen?

Bekijk leencapaciteit
  • Wat kan ik lenen?

Prijslijst Cavallo twee-onder-één-kapwoning

Kavel Woonopp. Kamers Plattegrond Prijs (v.o.n.) Gevelkleur
64 165 m2 6 Terracotta
67 165 m2 6 Terracotta
71 165 m2 6 Rood genuanceerd
74 165 m2 6 Terracotta
77 165 m2 6 Rood genuanceerd
80 165 m2 6 Rood genuanceerd

Wil je alle downloads bekijken van dit project?

Bekijk alle downloads

Kenmerken

  • Wil je lagere woonlasten?
  • Waarom nieuwbouw?
  • Wat zijn de extra’s?
Wil je lagere woonlasten?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Wil je lagere woonlasten?

Bij het perfecte huis hoort de perfecte hypotheek

Omdat het project SANDT bijzonder duurzaam (EPC = 0) gebouwd wordt, heb je  als koper recht op allerlei hypotheekvoordelen. Zo heb je recht op stevig lagere rentes, kun je meer lenen en heb je betere voorwaarden. Dat noemen we een Duurzaamheidshypotheek. Onze Hypotheekspecialisten leggen je graag uit hoe je het beste kunt profiteren van al die voordelen binnen jouw EIGEN Duurzaamheidshypotheek. Lagere maandlasten zijn altijd welkom, toch?

Waarom nieuwbouw?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Waarom nieuwbouw?

We zetten alle voordelen voor je op een rij.

Naar eigen smaak
Tot de laatste badkamertegel aan toe kun je vooraf allemaal regelen. Zodra je de sleutel krijgt, kan een groot aantal wensen al zijn vervuld.

Energieneutraler dan bestaande bouw
Nieuwbouwwoningen worden volgens de laatste standaarden van energiezuinigheid gebouwd. Niet alleen fijn voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Je koopt een energieneutrale nieuwbouwwoning. Naast het meest voor de hand liggende voordeel - een lagere energierekening – kun je door die extra energiezuinigheid ook nog eens profiteren van extra korting op jouw hypotheekrente. De hypotheekspecialisten van VORM Sales & Finance vertellen je er graag alles over.

Meer hypotheekmogelijkheden
Zaken als meerwerk kun je in jouw hypotheek meenemen en het is mogelijk om meer te lenen, omdat een nieuwbouwhuis in SANDT energieneutraal is.

Met elkaar beginnen
Bij een nieuwbouwproject start je samen met jouw buren. Je volgt samen de bouw en kent je buren al voordat je er gaat wonen.

Minder onderhoud
Onderhoudskosten spelen de eerste jaren geen grote rol, want alles is nieuw en volgens de laatste maatstaven en technieken gebouwd.

Goede investering
Een nieuwbouwhuis is veel waardevaster dan een ouder, bestaand huis, omdat de volgende kopers minder onderhoud te verwachten hebben en/of verbouwingskosten dan bij een bestaand huis.

Minder spaargeld nodig
Een nieuwbouwhuis wordt vrij op naam (v.o.n.) verkocht, dus de 2% overdrachtsbelasting en de notariskosten voor het op naam stellen van jouw woning worden niet in rekening gebracht aan de koper.

Garantie
VORM is aangesloten bij de Stichting Waarborgfonds Koopwoningen (SWK), waarin alle garantievoorschriften zijn vastgelegd

Wat zijn de extra’s?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Wat zijn de extra’s?

Fraaie bakstenen gevels, overstekende dakgoten, houten Haagsche veranda’s, flauwe dakhellingen, verspringend metselwerk en aantrekkelijke kapitelen. De authentieke details van de smaakvolle Haagsche architectuur zie je in de woningen overal terug. In Vroondaal, achter de duinen, komen deze chique sfeerbepalende en tijdloze jaren dertig elementen goed tot hun recht.

De twee-onder-één-kapwoningen zijn ontworpen in meerdere types. De riante herenhuizen zijn zelfs beschikbaar met veranda. De vrijstaande villa heeft ook deze karakteristieke details en bieden een zee aan ruimte. Kortom: laat je verrassen door de kwaliteit in afwerking.