Interview: Stadsmensen op zoek naar ruimte

Interview: Stadsmensen op zoek naar ruimte

Waarom kozen deze kopers voor SANDT Vroondaal? Lees het hier.

“Bij toeval stuitten we op een project in Vroondaal. We waren gelijk enthousiast door de uitstraling van de wijk en de ligging tussen strand en stad! Helaas was dat project al uitverkocht, dus schreven we ons in voor de nieuwsbrief van diverse plannen in het gebied en zo kwam Sandt op ons pad.” Aan het woord zijn de kopers van een prachtige twee-onder-een-kapwoning in Sandt fase 2.

De stijl van Vroondaal sprak ons gelijk aan

“Toen we hoorden dat de presale van Sandt fase 2 startte, zijn we er gelijk ingedoken. We bekeken de beschikbare informatie op de website en reden een rondje door de wijk. De stijl van de wijk sprak ons aan. Heel afwisselend en toch mooi op elkaar afgestemd. Ook het woningaanbod van Sandt sloot goed aan bij wat we zochten en dus schreven we ons in.”

Tijd voor een nieuwe stap

Het stel kocht een statige, witte twee-onder-een-kapvilla Ipanema+ met oprit voor de auto. “Het huis heeft een heel fijne indeling en mede door de breedte zijn alle kamers ruim. We hebben de keuken met openslaande deuren aan de voorzijde en de woonkamer is tuingericht. Het hebben van een grote tuin, daar kijken we het meeste naar uit.”

Van de stad naar buiten

“Als je in Rotterdam woont en werkt, waarom zou je dan naar een buitenwijk van Den Haag verhuizen?”, vragen we. “Ons appartement is fijn en we genieten van het stadse leven, maar we verlangden naar meer ruimte, en een tuin. We zijn begin 30 en willen een toekomst op gaan bouwen. Omdat we de stad zeker niet willen loslaten, zochten we door de hele Randstad heel specifiek naar nieuwbouw, omdat we dan alles naar onze wens konden maken. Daarbij is een nieuw huis duurzaam, energiezuinig en klaar voor de toekomst.”

Van de mogelijkheid dat je het huis kunt aan laten passen naar jouw eigen wensen, maakte dit stel dankbaar gebruik. De woonkamer werd vergroot en de indeling van de 1e verdieping wisselden ze om, zodat er een grotere badkamer kwam én een inloopkast. “De vrij indeelbare zolder hebben we ingedeeld met kamers.”

Hoe lekker dat je straks zo naar het strand fietst

“Als we straks in Sandt wonen, hebben we wel meer reistijd. Maar dat vinden we geen enkel probleem. Het feit dat we straks in het weekend zo op het strand en in de natuur zitten, is zalig. We kunnen niet wachten tot we de sleutel krijgen.”

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in