SANDT fase 3 in ontwikkeling!

SANDT fase 3 in ontwikkeling!

Na het succes van SANDT fase 1 en 2, volgt fase 3: de 'grande finale'!

Terwijl de bouw van fase I gestaag vordert en er op de bouwplaats van fase 2 gestart wordt met het boren van de bronnen voor de warmtepompen, zijn we achter de schermen volop bezig met de ontwikkeling van de laatste fase in dit prachtige en populaire plan. 

Wat weten we al?

In fase 3 komen 27 woningen beschikbaar in maar liefst vijf woningtypes. Variërend van 14 stijlvolle symmetrische twee-onder-één-kap woningen, 1 vrijstaande woning en 12 twee-onder-één-kap woningen waarbij beide woningen juist een heel eigen gezicht hebben.

De successen uit de eerdere fases zul je terug gaan zien in fase 3. De uitverkoren woningtypes voor de laatste fase zijn Cavallo, Varadero, Ipanema, Ipanema+ en Ramatuelle. Qua plattegronden en volumes blijven ze gelijk aan hun voorgangers uit fase 1 en 2. Qua kleurstelling van de gevels zoeken we naar het optimum voor zowel de woningen zelf als voor de onderlinge samenhang in het toekomstig straatbeeld. 

Uiteraard worden deze woningen weer energieneutraal gebouw, de epc-waarde is 0,0. Dit zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, maar ook voor een lagere hypotheekrente. 

Blijf op de hoogte...

Fase 3 is nog in ontwikkeling. Hier vind je alle op dit moment bekende informatie over deze 'grande finale' voor SANDT. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen rondom dit prachtige sluitstuk. 

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in