Staatsliedenbuurt fase 3 Header

Rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere hypotheekvoorwaarden. Een Duurzaamheidshypotheek doet het allemaal. Kopers (en potentiële kopers) van een woning in De Staatsliedenbuurt kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van VORM Sales & Finance, de Salesdivisie van VORM. De woningen in De Staatsliedenbuurt worden duurzaam gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Één van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt verkrijgen.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1,15%

Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1,50%

Waarom naar VORM Sales & Finance?

Voorkom onjuiste of onvolledige informatie uit de commerciële hypotheekwereld, ga voor de perfecte koopervaring. VORM Sales & Finance is de hypotheekdivisie van VORM. Dag in, dag uit en 24/7 begeleiden de mensen van VORM Sales & Finance onze kopers financieel. Dit is hun enige dagtaak. Wij noemen dit ‘dedicated consultants’. De Hypotheekspecialisten van VORM Sales & Finance hebben niet alleen alle specifiek benodigde kennis over nieuwbouwhypotheken, maar ook over onze nieuwbouwprojecten. Dat maakt het hele hypotheekproces prettig, persoonlijk en professioneel. Wij adviseren u om in gesprek te gaan met VORM Sales & Finance omdat wij niet willen dat u vanuit de commerciële hypotheekwereld onvolledige of onjuiste informatie meekrijgt waardoor uw koopervaring negatief wordt beïnvloed. Een nieuwbouwhypotheek is echt een aparte tak van sport, daarom wilt u met een specialist aan tafel.

Duurzaamheidshypotheek: de grootste voordelen op rij

De woningen in De Staatsliedenbuurt worden duurzaam gebouwd, wat u als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. De Hypotheekspecialisten van VORM Sales & Finance helpen u maximaal te profiteren van de voordelen die u als koper van een woning in De Staatsliedenbuurt. Een greep uit deze voordelen:

VOORDELEN

• Extra hypotheekrentekorting omdat u een energiezuinig huis koopt

• Meerwerk (keuken, badkamer, vloeren e.d.) volledig mee te financieren

• Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw

• Een hogere hypotheek mogelijk omdat u een energiezuinig huis koopt

• Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben

• Nóg lagere maandlasten gewenst? Onder voorwaarden een deel hypotheek Aflossingsvrij

• Advies- en bemiddelingskosten voor uw hypotheek slechts € 800,-

  

Bij VORM Finance bent u meer dan een hypotheekklant. U bent onze koper. Wij maken vaak mee dat kopers in de reguliere hypotheekmarkt slechts één maandlast horen op hun hypotheekvraag. Er is echter nooit maar één antwoord.

De nieuwbouwspecialisten van VORM Finance nemen uitgebreid de tijd om u uit te leggen op welke manieren u na kúnt denken over een hypotheek. Meer of minder vermogensopbouw, wie bent ú, hoe wilt ú leven en welke maandlast past daar in welke levensfase het beste bij? Zo wordt een hypotheek een levensfilosofie. En zo bepaalt u zélf (uiteraard binnen een bepaalde range) uw maandlast, samen met uw Hypotheekspecialist.

Het kopen van een huis is één van de grootste financiële beslissingen in uw leven. Aandacht, rustig zoeken naar de beste hypotheekoplossing en laagdrempelig overleg met uw Hypotheekspecialist. Dit zijn de kernwaarden van VORM Finance.

VORM Finance is een onafhankelijke tussenpersoon in hypotheken, speciaal gericht op nieuwbouw. VORM Finance werkt volgens de Best Buy-methodiek.  Er wordt altijd gezocht naar de hypotheek met de beste prijs/kwaliteitverhouding in uw persoonlijke situatie. Daarbij kunt u via VORM Finance profiteren van de duurzame mogelijkheden van hypotheekbanken die u in de commerciële hypotheekwereld normaliter niet zo snel tegenkomt.

VORM Finance kan uw hypotheek onderbrengen bij een groot aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse banken. Tot de hofleveranciers van VORM Finance behoren o.a. Triodos Bank, Vista Hypotheken, ABN AMRO, BLG, NIBC, Aegon en Nationale Nederlanden.

Ondanks het feit dat de totale advies- en bemiddelingskosten voor een nieuwbouwhypotheek via VORM Finance slechts € 800,- (all-in) bedragen heeft u de volledige service van een professionele Hypotheekspecialist.

Gedurende de gehele looptijd van uw hypotheek - veelal 30 jaar dus - kunt u terecht met alle vragen over uw hypotheek. VORM Finance berekent u hiervoor geen extra kosten, zoals abonnementskosten of iets dergelijks. U bent onze koper, u mag op service rékenen.

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met uw Hypotheekspecialist van VORM Finance te kijken naar uw individuele mogelijkheden. Welke woonwensen heeft u, welke opties en extra’s zou u graag willen en wat worden dan de maandlasten? Dat is belangrijke informatie en die informatie wilt u hebben voordat u aan het definitieve koopproces begint.

Voor een afspraak bent u altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken met VORM Finance zijn gratis en vrijblijvend.

Contact


Meer weten, een Quickscan opvragen of gelijk een afspraak maken? Bel 0186-618777 en vraag naar Danielle of Miriam, uw Hypotheekspecialisten voor De Staatsliedenbuurt. Mailen kan uiteraard ook: d.schuller@vorm.nl of m.dallo@vorm.nl.

Voor een afspraak bent u altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken met VORM Sales & Finance zijn uiteraard gratis en vrijblijvend.

Daniëlle Schuller - VORM Finance
Daniëlle Schuller - VORM Finance
Miriam Dallo - VORM Finance
Miriam Dallo - VORM Finance