The Blox is in ontwikkeling!

The Blox is in ontwikkeling!

Yes, we kunnen de eerste beelden delen...

Achter de schermen zijn we al een hele tijd volop bezig met de ontwikkeling van een prachtig en origineel plan: The Blox!

Met The Blox wordt een gestapelde stad gemaakt; voor iedereen die houdt van wonen in een ‘Brooklyn-achtige’ omgeving. Nieuwe woningtypes en concepten voor collectief gebruik van (buiten)ruimtes bij elkaar in een woontoren van 122m hoog met 289 woningen en de hoge ambities op het vlak van circulaire economie, energiezuinigheid (epc = 0,16), duurzame energiebronnen en natuurinclusiviteit. 

De toren kent gestapelde ‘districts’. Deze zijn net als de bestaande buurten van een stad herkenbaar met een eigen identiteit en sfeer. Alle districs hebben hun eigen karakteristieke gezamenlijke plek, zoals een dakpark, een speelstraat of stadsbalkon. De stapeling van districts is herkenbaar terug te zien in het silhouet van de toren, en levert de stad Den Haag een iconisch gebouw op. 

Wat weten we al?

In The Blox komen circa 80 koopwoningen. Dit zullen 56 appartementen, 6 eengezingswoningen (3-laags), 18 penthouses en 8 of 9 city-lofts zijn. Op de onderste lagen komen een CitySupermarkt en nog circa 600 - 700 m2 nog in te vullen commerciële ruimte. Parkeren doe je in de openbare parkeergarage (abonnement afsluiten) en uiteraard is er een fietsenstalling en mogelijkheid om je fiets op te laden. Ontspannen doe je in het grote groene dakpark, in de bar beneden of op één van de leuke hippe terrasjes nabij The Blox. 

The Blox is nog in ontwikkeling. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen rondom dit prachtige project.

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in