newuapp

Type B (bwnr. 2, 9 en 16)

In het luxe nieuwbouwplan The New U - Appartementen worden 21 appartementen gerealiseerd. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving. De luxe appartementen in The New U worden tot in de puntjes afgewerkt en zijn van alle gemakken voorzien. Extra energiezuinig en uiteraard gasloos. Dit betekent dus niet alleen romantisch wonen, maar ook wonen volgens de nieuwste kwaliteitsstandaard. U heeft dus veel minder last van snel stijgende energierekeningen en/of toekomstige eisen op verduurzamingsgebied.

Stuk voor stuk hebben de luxe appartementen hun eigen karakter en een eigen terras. Parkeren kunt u in de stallingsgarage onder The New U – appartementen, waar u uw eigen parkeerplaats heeft.

Bouwnummer 2, 9 en 16 zijn ruime appartementen met 2 slaapkamers. De appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 112 m2 tot wel 128 m2. Vanaf uw balkon kijkt u uit over het prachtige Utrecht.

Status en woningen The New U - Appartementen

Bouwnummer Status Woonopp. Kamers Prijs Plattegrond
2 Te Koop 128 m2 3 € 770.000
9 Optie (koop) 128 m2 3 € 785.000
16 Verkocht 113 m2 3

Contact

Heb je een vraag over het project of heb je een vraag? Wij horen het graag. Je kunt contact opnemen via de onderstaande button.

Neem nu contact op