Tiles_header
Inschrijfformulier Verkoop

 
Inschrijfformulier Tiles te Delft

Met het invullen van dit inschrijfformulier, schrijf je je in voor één van de bouwnummers in Tiles te Delft. Nadat je het inschrijfformulier hebt verzonden, zal een medewerker van VORM Sales & Finance contact met je opnemen voor het maken van een afspraak voor een Pre-Qualify gesprek. 

Tijdens het Pre-Qualify gesprek krijg je te horen of een hypotheek (mits je die nodig hebt) haalbaar is. Ook worden de te verwachten maandlasten besproken. Zo weten jij en wij of een hypotheek haalbaar (kun je een hypotheek verkrijgen voor het benodigde bedrag) en betaalbaar (vind jij dat er een betaalbare maandlast ontstaat, waarbij ook het leven nog leuk blijft) is. Ook hoor je in hoofdlijnen al van alles over het project en de woningen. Aan het eind van het Pre-Qualify gesprek (uiteraard als de uitslag positief is voor je) kijken we samen of één van de woningen van jouw keuze nog vrij is en kun je een optie op die woning krijgen. Is géén van de woningen van je keuze nog vrij, dan kijken we uiteraard naar een alternatief.

De in dit formulier ingevulde gegevens en de eventueel nader te overleggen gegevens worden opgenomen in de door ons gevoerde administratie en zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld.
 

 
Pagina: vorige 1 2 3 4 5 volgende